Şimdi Ara

Infinix yenilikçi bir soğutma teknolojisi geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Infinix yenilikçi bir soğutma teknolojisi geliştiriyor



    Akıllı telefon pazarında fiyat-performans ürünleri ile pazar payını genişletmeye çalışan Infinix, farklı yeniliklerle tüketiciye fayda üretecek cihazlar geliştirme çabasında. 3D buhar odası tasarımı buna son örnek.



    Infinix 3D VCC teknolojisi nedir?



    Akıllı telefonların performansı arttıkça haliyle soğutma sistemlerine gereklilik de ortaya çıktı. Buhar odası, fan gibi masaüstü sistemlerde gördüğümüz soğutma bileşenleri artık minyatür tarzda mobil cihazlarda da yer alıyor. Üreticiler bu sistemleri en mükemmel hale getirmek için çalışıyor.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın en ucuz Snapdragon 8+ Gen 1 telefonu tanıtıldı



    Infinix tarafından geliştirilen 3D Vapor Cloud Chamber - 3D VCC buhar odası teknolojisi soğutma sistemlerinde yeni bir dönemi başlatıyor. Geleneksel buhar odası tasarımına bir çıkıntı ekleyen bu teknoloji soğutma performansını arttırıyor.



    Çıkıntı sayesinde buhar odasının su depolaması bir miktar daha artmış oluyor. Böylece tasarım içerisinde daha fazla su döngüye giriyor ve mobil cihazları 3 derece civarında daha soğutabiliyor. Bununla birlikte halen geliştirilmesi gereken bir nokta var.



    Çıkıntı tasarımı tipik buhar odasındaki su döngüsünü akamete uğratacak kapasitede. Mühendisler sofistike bir damar yapısı ve gelişmiş kaynak tekniği ile su döngüsünü normal bir şekilde devam ettirmeyi başarmış. Hali hazırda bu tasarımı daha verimli hale getirmek için çalışılıyor. Ayrıca daha fazla çıkıntı ekleyerek diğer bileşenleri de verimli bir şekilde soğutmanın yolları aranıyor. Yine bu tasarımın kasa içerisinde daha uygun noktalara entegre edebilmenin de çalışmaları yapılıyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/infinix_creates_a_3d_vapor_cloud_chamber_which_improves_on_conventional_designs_by_3c-news-55149.php







  • basın r32 gazı klima ünitesi koyun bitsin gitsin. olacağı da o gibi görünüyor sonunda. 3 derece için arge yapmaya değmez.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Arge öyle birşey. Bugün 3 derece soğutursun. Çalışmaya devam edersin yarın 8 derece soğutursun, ...

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Nem problem olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.