Şimdi Ara

Infinix Note 50 Pro+ *** ANA KONU *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam eksik gördüğünüz bir yönü var mı?konuşma sesi net mi?

bir de çift sim kayıt oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerçek multimedia canavarı smartphone: İ8910 HD
    3.7" 360x640 AMOLED Dokunmatik Ekran + 8/16 GB Dahili Bellek + Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA + GPS ve aGPS
    8 mpx (3264x2448) Fotoğraf + HD (1280x720@24FPS) DivX Video + FM RDS Radio + 3.5 mm jack + Stereo speaker
  • Ayaz77 kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm bir eksikliği yok. Bir üstte arkadaşın dediği gibi güncellemeler sık gelmiyor. Ama ben aldığım bütün telefonları mümkün olduğunca güncelleme yüklemeden kullanıyorum zaten.

Telefonun konuşma sesi de çok güzel. Çift mikrofon, JBL hoparlör, ben satın almadan önce Samsung S25+ ile karşılaştırmasını izleyerek karar vermiştim. Aşağıya YouTube videosunu ekledim

youtube
    📱 Infinix Note 50 Pro: The Budget Flagship Killer? 🚀http://www.infinixmobility.com/The Infinix Note 50 Pro is here, and it’s making Samsung’s flagship pric...
    https://m.youtube.com/watch?v=PCX-VzPe7vc&pp=ygUraW5maW5peCBub3RlIDUwIHBybyBtYWtlIHNhbXN1bmcgbG9vayBzaWxseQ%3D%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 14 Aralık 2025; 12:7:44 >

• KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

sizinki yurtdışı mı Türkiye garantili mi?yurtdışı cift sim kayıt mı tek sim mi acaba?

Gerçek multimedia canavarı smartphone: İ8910 HD
    3.7" 360x640 AMOLED Dokunmatik Ekran + 8/16 GB Dahili Bellek + Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA + GPS ve aGPS
    8 mpx (3264x2448) Fotoğraf + HD (1280x720@24FPS) DivX Video + FM RDS Radio + 3.5 mm jack + Stereo speaker
  • Konu ölmüş, şu canavar cihazı kullanan hiç kimse yok mu? Piyasadaki en iyi F/P Yd cihaz gibi duruyor. Kutu içeriği de çok sağlam

• Arkadaşlar merhaba note 50 pro plus kullanıyorum. Cihazda aı otomatik yanıtlamayı açtım. 20 saniye cevap vermezsem aramaları kendisi karşılıyor fakat dışardan gelip cihazı açtığımda ben yokken cevapladığı aramalara dair bir bildirim göndermiyor. Benim telefon simgesine tıklayıp arama geçmişine bakmam gerekiyor. Bunun bir ayarı var mıdır acaba şu kişiden gelen aramayı veya 1 tane arama yanıtlandı gibi bildirim gönderse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bildiğim kadarıyla yok. Her Mtk işlemcili telefonda plaka tamiri olmuyor

• İnfinix Note 30 Vip kullanıyorum. 68w şarj aleti kablo eskidi. Deneme amacli normal Samsung kablo taktigimda all round fast charge destekliyor gozuktu.Tabi hizi ywterli degil. Pd destekliyor diye biliyorum Samsung. Pd 3.0 protokolü destekliyor ama çok popüler bir model olmadığından hangi kabloyu alacağımı bilemedim. Simex 120w, 67w diye bi kablo var. Sitesinde pd 3.0 destekliyor diyor ama soru sorunca satıcı poco ve xiaomi vs destekliyor diyor. Fp hızlı şarjı destekleyen kablo tavsiye edecek var mı? Hangi kabloyu alıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.