Şimdi Ara

Infinity Ward'in başındaki 2 developer Activision tarafından işten atıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Activision, Infinity Ward'ın yaptığı CoD serisindeki en önemli 2 developer olan Jason West ve Vince Zampella'yı başkaldırıkları için işten kovmuş. Haberin özetinde Activision'ın ''İkinci Dünya Savaşı'' temalı oyun yapmaları konusunda Infinity Ward'a ısrarcı olduklarını ve de gelen satış rakamlarından ise memnun olmadıkları vurgulanmış. Ayrıca Activision EA'nın yeni oyunu Battlefield Bad Company 2'nin satışlarını engellemek için İnfinity Ward'dan MW2 için yeni bir DLC çıkarmasını istedi. Fakat IW henüz tamamlanmamış buglı DLC'yi çıkarmayı rededdince kıyamet kopmuş.

Activision CEO'su Bobby Kotick bu kovmalardan sorumlu olan kişi.

Haberin altındaki yorumlardada bütün İngilizler Activision'ın yeni ''EA'' olduğunu vurgulamış....

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankurbaga -- 2 Mart 2010; 22:25:00 >

• Nee ?? Jason West atıldımı ?? Bu adam bize Modern Warfare' yi kazandıran adam. Activision 'a dedikleri gibi resmen baş kaldırarak modern savaş yapmak istediler.. Yaptıkları cod tarihinin en iyi oyunu. Jason West yoksa artık, bilemiyorum modern warfare 3 nasıl olucak?? Hatta olucak mı diye bile şüpheleniyorum. Activision inadına eski savaş oyunu yaptırma hevesinde. Modern savaşa hiç sıcak bakmıyorlardı.. Treyarch yaşadı senede 2 oyun falan eski savaş çıkarttırır, ve ben hiç birini oynamam.
  • Activision 2 yeni Call of Duty daha çıkarıcak. Bir tanesi bu senenin sonuna doğru çıkacak Treyarch tarafından yapılmakta (Vietnamda geççeği söyleniyor kesin bir bilgi yok) , diğeride 2011'de (Modern Warfare 3 olabilir) çıkacak.

Görünüşe bakılırsa Call of Duty serisininde suyunu çıkarmaya başladı Activisiıon. Guitar Hero serisi gibi her sene çıkarıyorr. Ben şahsen bundan sonra Call of Duty'i orjinal almam. Güzelim Call of Duty'de tekelleştirip harcadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankurbaga -- 3 Mart 2010; 18:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Nee ?? Jason West atıldımı ?? Bu adam bize Modern Warfare' yi kazandıran adam. Activision 'a dedikleri gibi resmen baş kaldırarak modern savaş yapmak istediler.. Yaptıkları cod tarihinin en iyi oyunu. Jason West yoksa artık, bilemiyorum modern warfare 3 nasıl olucak?? Hatta olucak mı diye bile şüpheleniyorum. Activision inadına eski savaş oyunu yaptırma hevesinde. Modern savaşa hiç sıcak bakmıyorlardı.. Treyarch yaşadı senede 2 oyun falan eski savaş çıkarttırır, ve ben hiç birini oynamam.

hislerime tercüman olmussun activision başkaldırışları fln bi kenara bıraksın hatta yeni oyun geliştirmelerini de bir kenara bıraksın da su mw2 ve steamdeki hack olayına bir cözüm bulsun yahu gecen gece sd atayım dedim bir de ne göreyim adamlar artık serverı mı hacklemiş ne etmişlerse oyun sd degil nuke kapmacaya dönmüs bilmem karsılasanınız var mı? sd ye giriyorsn oyun bir baslıyor yuardan nuke geliyor onu alan takı roundu kazanıyor fln İŞİN HAKİKATEN CILKI ÇIKMIŞ PARAMIZLA EZİYET ÇEKER OLDUK activision sözüm sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.