Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o skjilleri sana kendiliginden veriyo ayrıca skill sıfırlama nu oyunda mevcut degil farklı farklı skiller vermesinin sebebi de lvl 20 olmadan önce ne olmak istreedigine daha ii karar verebilmen icindir aRKADASIM onlardan birisi ok, birisi bıcak, birisi de kılıc bıcakcı olacam diyosan lvl 20 oldugunda rougeyi sececeksinsonrasını merak etme oynaya oynaya kendiliginden ögrenecen
  • ya arkadaslar lütfen kimse kırılmasın kızmasın ama PVP serverda oyun öğreilmez.... İlk kez başlıyosanız dusuk rate bi serverda baslamanızı charlarınızı ii öğrenmenizi ve ondan sonra pvp servera geçmenizi tavsiye ederim. Çünkü daha skllerin neolduğunu bile anlamadan charlarınız master oluyo ve ciddi anlamda zorluk çekiyorsunuz.... AYrıca aynı sorunu item seçiminde de yaşıyorsunuz, hangi item daha çok isinize yarar bilemeden itemleri alıp kullanmya başlıyor ve ciddi kayıplar yaşıyorsunuz....

Kişisel tavsiyemdir 35-70x rate li bi serverda 1-2 ay onayıp oyunu iyi ce öğrenin....Sonra pvp serverda stres atın...
  • zaten ögle yapıyorum, demin yeni birşey daha keşfettim, dark elf asas açtım skillerin yarısı boşa gidiyo ama vurdumu 1 kerede alıyo canını, skilin ıskalamaması için bir metot yoksa, ben oynamam asas masas :D
  • serve gene gümledi 1 saatir yok hadi hayırlısı bakalım...
  • arkadaş bu server gene gitti yavv ammma cook down oluyo yavvvv olucem burada
  • son günlerde olmaya başladı bu eskiden kolay kolay down olmazdi ya hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorukefe

dj hemşerim (izmirli olduğumdan dolayı söğlüyom) hattaysan hardımcı olurmusun, yanıtını almadan kasmak istemiyom çarı, dark elf çar açtım, ama skil alırken bıçağa benzeyen 2 skilide aldım, ama 2 si farklı silahlarda işlev görüyo, ilerde lvl yükselince bu aldığım skili geri vermek istersem verebiliyommu? skil sıfırlama varmı oyunda ? ben bıçakçı olmaya karar verdim ama skilin biri iş görmüyo boşa gitti, lütfen yardımcı olurmusun...

sotum skill gerii vermek diye bişi yok ztn skill point fazlasiyla var şimdi senin değişik 2 skilin var ve 2 side farklı silahlala çalışıyor.bi tanesi dagger (yani bıçak) diğeri ise sword ile çalışmakta.bu serverda takma kafana skill boşagitti diye sonuçta reteleri yüksek
  • bu arada hazır server gitmişken benim sexy hatunun resimlerini koyiim bari.
    edit: evlenmek isteyen olursa evlendireim artık şu kızı vakti geldi

İnfinity-Erica:bu server bizim!!

• kanka hala evlenmediysen alayım seni :D ama sadık olamam simdiden soleyim begenmezsem seni üzerine kuma getiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

kanka hala evlenmediysen alayım seni :D ama sadık olamam simdiden soleyim begenmezsem seni üzerine kuma getiririm

abisi bi hatun da bana bulunda bende evleneyimm yaaa nasıl bişey merak ediyom evlenince noluyo coluk cocuk felan mı
  • walla benim kızı da ewlendirebilirim biriyle soliim warsa talibi gelsin istesin benden kızımı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

walla benim kızı da ewlendirebilirim biriyle soliim warsa talibi gelsin istesin benden kızımı :)

abi başlık felan istiyomusun bi de benim takılara arti basmayı unuttmadın dimi
  • hiç unutur mu takılara + bastı baslık olarak kendine aldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

hiç unutur mu takılara + bastı baslık olarak kendine aldı

eeeee daha vermedi bana kizini neyse başka kiz bulucazzzzz artikkkk

•  İnfinity-Erica:bu server bizim!!

bu clanimizin..screen shot a sığan kısmı....

Buda yawuklum...yakında istemeye gidicez...

• kanka ayıp oluyo ama hee benim ex askıma sulanıyosun birbirimize az basmadık biz keshberfo ile aramıza girmeyin abi ben ciddiyim he evlenelim senle kesh
  • bu arada bilmeyenlere duyrulur bi üstteki resim de abdulrezzak adinda bi elf bulunmakta o benim ve abdulrezzakımı evlenderebilecegim eli yüzü düzgün bi dark elf ya da human fighter aranmaktadır
  • bu arada arkadaslar size bi ii 2 kötü haberim var + basmak icin kolay bi yöntem buldum ghostmose adında bi program programı calıstırın sonra siz kendiniz biraz + basın program size baglı programin asil amaci calıstırıldıktan sonr ayapılmıs olan hareketleri tekrarlamak yani programi calıstırıp bisiler yapn sonra play tusuna basarak pc nin bunu tekrarlamasını saglayın + basmak gibi ben gece denedim 2 sefer ise yaradi bu ii haberdi kötü haberler ise program ara sıra ise yaramıyo acık kalıyo ama oyun icinde aktiflesemiyo diger bikötü haber ise programın amacı kaydedileni tekrarlamak oldugu icin sizi yine biraz ugrastırıyo olması
  • bloods kanka sen raad ol biz işimizi bilioruz gzl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

bloods kanka sen raad ol biz işimizi bilioruz gzl
    Kardes acikla bakim yaw msn bekliyorum sana zahmet
    morfeus_13@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.