Şimdi Ara

İnfinity-Erica:bu server bizim!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

ben şimdiye kadar multi karakter olan bi server görmedim bilen var mıııııııııııııııııııııı

Forumda gezinirken öyle bir server oldugunu duymustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

ONLİNE pc res falan at gene olmazsa burarlarda bir patch vardi onu indirip dene

pc res attım gene olmadı.. Patchi de bulamadım

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.de/files/32073181/Protokol.rar.html

login problemi olanlar...burdan indiricekleri 2 dosya yı systeme yapiştırırarak olayı çözebilirler...

burdan 2 tane dosya cekiceksin..o protokol dosyalarını systemin içine atarsan sorun giderilir..

not:"MORFEUS" zamanlamamiz harika,ben bu mesajı yazana kadar sen göndermişsin..fazla protokol dosyası göz çıkartmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 18 Eylül 2006; 14:00:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.de/files/32073181/Protokol.rar.html

Sayfayı acmıo titan.. Yanlış vermiş olmayasın :S
  • sayfa hala acılmıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurderJR

sayfa hala acılmıo
    gayet güzel aciliyor hatta iniyor
    sen tire olan ssayfa linki gordunmu 4*5 tane - olan silecen onlari
  • sakın bi saflık yappıp ardaki _leri katmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoksa sana

• quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

sakın bi saflık yappıp ardaki _leri katmadın demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yoksa sana

Pfff.. Hatta _ deilde + koydum.. Acmadı Ne biliyim l2 ye de girmiodu macroyuda acmiodu.. res attım bilg. sonradan actı.. söyle bi sorun var söylediğiniz siteden innderidim pahci system dosyasına attım fakat yine ccalısmadı..C4_660_noGG_RuChat die bi kalsöz var macroyu kurabilmem icin o dosyanın icindeki system dosyasini normal l2 nin system dosyasina kopyalıom l2 acildiginda pencere kücük acilio ve macroyu kuruosun.. simdide l2 acilio ama normal sekilde acilio..C4_660_noGG_RuChat dosyasindan aldigim system dosyasini l2 nin system dosyasina kopyalayinca pencere küçük acilio fakat bu sefer l2 ye girmio pfffff.. NE kadar sacma oldu...!!!! Macroyu kuramıom

• Demin admine dalmışım. Beni bi yere gönderdi, ona dalan herkesle birlikte... Bir dolu karakter bu sefer hapis odasında pvp yapıyor. Hehehe Yapılan çok saçma bence, hem pvp serveri yapıyorsun hem de sana dalanları cezalandırıyorsun.
  • hehe ee admin olunca istediğin herşeyi yapıosun adminlerde mantık olmaz aynı askeriye gibi:)))
  • muhahaha euheuehueheuhe zuhahahah nhahahahah puhahahaha "oha"
    elimiel sen admine dalmadin admin seni lvl i senden dusuk olanlara saldirdigin icin yada spawn kill yaptigin icin seni GM cons a gonderdi orda 5 dk takilip cikicaksinadamlarin dalagini dagirtirsan ole olur bole
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

muhahaha euheuehueheuhe zuhahahah nhahahahah puhahahaha "oha"
    elimiel sen admine dalmadin admin seni lvl i senden dusuk olanlara saldirdigin icin yada spawn kill yaptigin icin seni GM cons a gonderdi orda 5 dk takilip cikicaksinadamlarin dalagini dagirtirsan ole olur bole

Ayy ne bileyim; Aden'de höööeeeee diye millet birbirne girmiş, "aa bunun level i celele..." diyip baskasini mi
    seçeceğim.

Ben de ne olduğunu anlamadan 100k civarında hasarı yiyip hapse gonderilince ona daldım sandım. Öeef...

• quote:

Orjinalden alıntı: osman-lı2

bu oyunda nekadar zengin olursaniz olun,lvl iniz nekadar yuksek olursa olsun yalniz oldugunzda herzamn olmeye,ezilmeye mahkumsunuzdur..bu serverda turklerden kalabalik,turklerden guclu ve zengin bi clan yok..surekli online bircok arkadasimiz war..yuksek rateli bi server 10000x kadar..daha fazla bilgi icinhttp://www.infinity-skills.hu/lineage2srv/ bu siteye ugramaniz yeterli...2 yildir l2 oynuyorum ve bu oyundan hic bukadar zevk almamistim..dostluk,arkadaslk, kardesim diyebilecm insanlarla tanistim burda..

OYUNDAN FAZLASİNİ ARAYANLARA SESLENİYORUM HEPİNİZİ BEKLERİZ

uye oldumda nasıl ayarlıcaz dosya ındırme yarı bulamadımda

• Dosya indirmicen host dosyasına IP yazıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Dosya indirmicen host dosyasına IP yazıcan

yazdım ama yıne daha once gırdıgım l2extremeye gırıyor.

---------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: eLimieL

ya oynayanlar girebiliyor mu? Ben server sayfasından sonra karakter kısmına geçemiyorum. C4 ün kendi update ini yaptırmadım o yüzden olabilir mi? Sadece oyunu kurdum.

bende uptade yapmadan
    patchı yukledım

l2extremede hayvanları goremıyorum.

sorun ondan kaynaklanıyor heralde

biri uptade yapmadan patch yukle demıstı c5 ı yuklermıs gıremessın dedı ondan oyle yaptım

hayvanlari goremiyom ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorlubey -- 19 Eylül 2006; 23:16:36 >

• daha once de solendi benim ve dier arkadaslarim tarafından ama ben size bidaha soluyorum wep sayfasinda bulunan satiri c:windows/system32/drivers/host dostasini not defteri ile acin ve sayfadaki satiri ekleyin kaydederek cikin pc ye restart atin ve extreme in exe dosyasindan deil c de bulunan lineage2 dosyasinda bulunan lineage2.exe ten oyuna girin ve yeni aldiginiz id ve passport ile oyuna girin sonra colle glin sizi bi guzel kasalım
  • vay be siz hala ordamisniz serveri harbi ele gecirdiniz ha ben fazla giremiorum ama su gunlerde takilmayi da dusunmuyo deilim ^^ ama su gunlerde gelmeyi duşunuyorum cunku boyle bir eglence kacirilmaz ^^ hala ordaysaniz tam grup bende varim sizinle ^^ ben bu gune kadar bu kadar uzun sure dagilmadan kalan bi grup ilk sizi goruyorum ^^

• kismetse az kaldı en azından bayram tatilinde bende ordayım lol

bu arada okulda rezil olan birini gorunce lol noob zuhahahah die gulesim gelio hep

• elveda clan elveda erica elveda kesipde arkasından noob dediğim ezik insanlar birakmak zorunda kaldim bu serveri can sikintisindan her zaman yenilik istiyen birisi oldugum için
    ELVEDA

• buaklima geldi hatta 10sn boyunca yazmistim f.k greece diye kendime yakistiramamistim silmistim
    Dusunmustum acaba bize bole yazilsa ne olur diye dellenirim demistim ne yazikki karsidaki kisi bole dusunmemis KOca kafasina yazıyı otutturmus ı f.ck turks yazmis gelin oyunda cezasini siz verin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.