Şimdi Ara

Infinity Blade 2 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi belkide IOS'un en iyi oyunlarından olan Infinity Blade 2 yi dün bende görür görmez indirdim ancak dünden beri kaç kere denesem de bir türlü oyuna giriş yapamıyorum. Oyunun tanıtım videosuna geldiği zaman atıyor beni. IOS 5.01 kullanıyorum bir anlam veremedim?

• Tekrar indirin. JB'li ise farklı yerden deneyin.
  • Bende 2 kez indirmeme rağmen "The bard's Tale" birturlu ipad2 ile oynayamıyorum. Crack'lenmiş indirip imzalayıp atıyorum gene olmuyor oyundan atıyor, acaba versiyon 5.0 olduğundanmı yoksa oyun gerçekten hatalımı çözemedim gitti...
  • jb li kullanmıyorum. para verip apple store dan indirdim. Çok enteresan
  • Ben oynayabiliyorum ama 10 dakika falan oynayınca atıyor direk oyundan.
  • Reboot atın geçer sanırım.
  • reboot ne demek kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

reboot ne demek kardeş?

Yeniden Başlat yani telefonu. Kilit tuşuna basılı tut. Kapatı sürükle sonra basılı tutup tekrar aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

reboot ne demek kardeş?

Yeniden Başlat yani telefonu. Kilit tuşuna basılı tut. Kapatı sürükle sonra basılı tutup tekrar aç.

ipad den oynuyorum oyunu ve söylediğin şeyi yapmama rağmen aynı şekilde oyundan atıyor
  • cihaz iphone 4s veya ipad 2 değilse ondan olabilir
  • Ben Infinity Blade 2' nin sadece iphone 4S lerde oynanabilir diye biliyorum (ipad2 de dahil olabilir tam emin değilim) Apple politiklarından biri 4S satışını arttırmak içinmiş :P
  • benimki ipad 1. boşa mı gitti yani 7 dolar :S neden ipad 1 uyumlu olmadıgı soylenmıyor o zaman
  • quote:

benimki ipad 1. boşa mı gitti yani 7 dolar :S neden ipad 1 uyumlu olmadıgı soylenmıyor o zaman

oyle birşey olmaz zaten
  • arkadaşlar çalışan cihazları yazmışlar

Infinity Blade 2 Açılmıyor
  • quote:

benimki ipad 1. boşa mı gitti yani 7 dolar :S neden ipad 1 uyumlu olmadıgı soylenmıyor o zaman

iPad 1 ve iPod Touch da sorun varmis.
    Epic Games bunu kabul etti ve yakin zamanda bir update yayinlayacagini duyurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apathetical

Ben Infinity Blade 2' nin sadece iphone 4S lerde oynanabilir diye biliyorum (ipad2 de dahil olabilir tam emin değilim) Apple politiklarından biri 4S satışını arttırmak içinmiş :P

Oyun Apple'in oyunu degil, Epic Games'in bu bir;
    ikinicisi iPhone 3GS 4; Ipad 1 de oynanabiliyor.
  • Güncelleme gelir muhtemelen
  • En kotu uyumluluk sorunu var diyip Apple'dan paranizi geri isteyin, update cikinca yeniden alirsiniz.
  • Ben boyle saçmalık görmedim. Machinarium da iPad 1. De açılmıyordu ancak adamlar bas bas bağırdı desteklemedigini. Bunlarda ise iPad 1 de desteklediğini yazmasına ragmen acmıyor. Su anda yapılan resmen dolandırıcılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Oyun Apple'in oyunu degil, Epic Games'in bu bir;
    ikinicisi iPhone 3GS 4; Ipad 1 de oynanabiliyor.

Onların söylediği öyle fakat bende 3GS var Infinity Blade 1 açılmıyor açılsa bile 5 dk geçmeden atıyor oyundan ; Buna ne diceksin bilemiyorum?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.