Şimdi Ara

INFINITI QX56 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben çok uzun yıllar istanbulda kaldım.
    daha öncede dediğim gibi istanbulla ankarayı asla kıyaslamam
    söylemek istediğim şu, istanbulda 20 tane varsa ankarada bir tane vardır.
    bu şehirde hiç bir şeyden eksik kalmıyor sebebi senin de dediğin gibi "Orası memur şehri ve o dediğiniz site sahiplerinin de ist da da villaları vardır."
    istanbulu hiç bir konuda ankara geçemez. bu konuda hem hikiriz ama buranında yerleşik sosytesi var. bunlar sayesinde
    ankara gelmeyen araç nerdeyse yok. turan güneşten yukarı çıkarken bile galerilerde boy gösteren bir çok baba araç var.
    quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Serkesim, yapma lütfen . Bana mekan söyleme. Burada o dediğin evlerin şehri var.

Etiler
    Bahçeşehir. Boğaz kenarları, en az 10 yer daha sayarım. Çekmeköy, bilmem ne vilları, kemerburgaz.

bakın bunlar site yada şu bu evleri değil, o evlerin topluluğunun pluşturduğu şehirler

kendim gördüm, kendi arabamdan bile doğru düzgün göremedim. Orası memur şehri ve o dediğiniz site sahiplerinin de ist da da villaları vardır.

Model bazında bakarsan eski model araçta çok fazla ankarada, mesala ankarada yeni astra, gol yok gibi. İnanın kendi sokağımda 5 yıl eski model yok.

Bunlar iyibirşey mi, tabiki değil. Keşke istanbulda ankara gibi memur kenti olsaydı..

• Haklı olabilirsin...

Ama geçen ay İlk defa Bursa ya gitim. Çok şaşırdım. İnanmassın çok lüks arabalar var, ayrıca diğerleri de hep yeni model araçlar.
  • izmire ne demeli valla ankarada basar hani...
    tabiki çoğuda yazlıkçı muhabbeti ist.dan geliyor.
    zaten türkiye için, ist. avrupa demek

quote:

Haklı olabilirsin...

Ama geçen ay İlk defa Bursa ya gitim. Çok şaşırdım. İnanmassın çok lüks arabalar var, ayrıca diğerleri de hep yeni model araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 23 Nisan 2006; 17:06:00 >
  • ankara istanbul neysede

hiç ummadığınız şehirlerde var. orta büyüklük anadolu şehirleri

mesela kayseride hummerlar infinitiler (mercedes bmw çok fazla zaten hiç saymıyorum )cirit atıyor.

antepte gittiğimde 2 tane ferrari gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 23 Nisan 2006; 17:09:44 >
  • BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM, GÜZEL BENİM OLMAYINCA.

ZENGİNİN MALI, ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ.
  • arkadaslar qx serısını koymusunuzda aklıma hemen fx serısı geldı
    o arabaların daha dogrusu tankların gorunusu benı tek kelıme ıle buyuluyor ya bır fx35 olsa yeter ama ona da benzın dayanmaz be
    bıde gece muthıs oluyor o arabalar
  • Ya bizim burada iki tane war bundan.

Bu arada ben adanayi merak ediyorum ya zengin sehri diyorlar ozellikle American Muscle cok varmis. Bilgisi olan arkadas warmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

ankara istanbul neysede

mesela kayseride hummerlar infinitiler (mercedes bmw çok fazla zaten hiç saymıyorum )cirit atıyor.

yaw oralar zaten paranın kaynağı
  • abi baksana dediğin şehirlere tekstil mobilya cenneti sayabiliriz.kayserililerin çoğu zengin zaten.yaninormal arkadaş bunlar sen onu bırakta ben mercedesin cls serisini ilk defa bulgaristanda görmüştüm köyün tekinde bi adam almış.ağzım açık kalmıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

ankara istanbul neysede

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

5.6 lt motor varmış alette

315 hp yazıyo ama bana az geldi gibi

o kadar motordan bu kadar az güç

bilemiyom yanee

tork ne kadar jack? bu arabanın beygirle işi olmaz zaten...
  • quote:

serkes
    İstanbulun dar sokakları demişsin ama araba sürmek hele de trafik de iyi ise dünyanın en güzel şehri olan

istanbula çok yakışıyor be hocam. Geçen hafta ankaradaydım. iNAN YOLLAR BOŞ AMA HAYAT DA BOŞ,

nereyi gezeceksin, gezmeye yer de yok.

Zaten haklı olarak ne infinity ne x5 bırak onları bi tane lüks araba bile görmedim 2 günde...

Herhalde elvankent, etimesgut, veya şentepe gibi sakin yerleri gezdin, dediğin arabaları sadece istanbullular almıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.