Şimdi Ara

İnfinite Aion'da yeni bir dönem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay kadar aion infiitide oynamaktayım ve görüldügü üzere Turk legion-Guild'lerden bir kaçı dagılma asamasındaydı ve dagıldı diyebiliriz. Dagılma sebebplerinin basında orjinal aion serverine geçişler oldu. Şu anda yeni bir legion-guild kurulmasından yanayım . Tabi öncelikle bu guild-legion için bir lider arkadasın bu konuyu üstlenmesi, legion-guild için bir forum sitesi olusturması ve İnfinite aionun TeamSpeak programında legion-guild adına kanal acılması gerekmektedir. Asmo yada Elyos fark etmez, şu anda ortada legionsuz Türk arkadaslar var onlarda destek olursa yeni bir legion-guild kurulmasını ısrarla istiyorum... Saygılarımla....

• biz 3 arkadaş yeni başladık ve bu girişim hakkında destekliyorum seni. asmo tarafındayız kendi legionumuz var Anatolia katılmak isteyen olursa herkese kapımız açıktır.

akşam saat 20:00'den sonra oyunda oluyorum nick: Delicevat
  • yav mıllet orjınalde cirt atıyo siz nabıosunuz private serverlerde :) gelin orjinale
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leithrel

biz 3 arkadaş yeni başladık ve bu girişim hakkında destekliyorum seni. asmo tarafındayız kendi legionumuz var Anatolia katılmak isteyen olursa herkese kapımız açıktır.

akşam saat 20:00'den sonra oyunda oluyorum nick: Delicevat

mesajınıza geç ulaştım sn Leithrel... Asmo karakter hiç kullanmadım :) bu konuda bana TeamSpeak programından destek vermenizi rica ediyorum eger TeamSpeak da kanalınız yoksa benim kanaldan devam edebiliriz...
  • Pride server Asmo ırkı Turk Legion Oyuna Vipe geldıgınden berıdır acık 85 kısı var kım demıs turk legıon yok die :)) nıck Shezo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shezofren41

Pride server Asmo ırkı Turk Legion Oyuna Vipe geldıgınden berıdır acık 85 kısı var kım demıs turk legıon yok die :)) nıck Shezo

Dogrudur elyos oynamaktan asmo ırkını takip edemedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.