2 ay kadar aion infiitide oynamaktayım ve görüldügü üzere Turk legion-Guild'lerden bir kaçı dagılma asamasındaydı ve dagıldı diyebiliriz. Dagılma sebebplerinin basında orjinal aion serverine geçişler oldu. Şu anda yeni bir legion-guild kurulmasından yanayım . Tabi öncelikle bu guild-legion için bir lider arkadasın bu konuyu üstlenmesi, legion-guild için bir forum sitesi olusturması ve İnfinite aionun TeamSpeak programında legion-guild adına kanal acılması gerekmektedir. Asmo yada Elyos fark etmez, şu anda ortada legionsuz Türk arkadaslar var onlarda destek olursa yeni bir legion-guild kurulmasını ısrarla istiyorum... Saygılarımla....
biz 3 arkadaş yeni başladık ve bu girişim hakkında destekliyorum seni. asmo tarafındayız kendi legionumuz var Anatolia katılmak isteyen olursa herkese kapımız açıktır.
akşam saat 20:00'den sonra oyunda oluyorum nick: Delicevat
yav mıllet orjınalde cirt atıyo siz nabıosunuz private serverlerde :) gelin orjinale
quote:
Orijinalden alıntı: Leithrel
biz 3 arkadaş yeni başladık ve bu girişim hakkında destekliyorum seni. asmo tarafındayız kendi legionumuz var Anatolia katılmak isteyen olursa herkese kapımız açıktır.
akşam saat 20:00'den sonra oyunda oluyorum nick: Delicevat
mesajınıza geç ulaştım sn Leithrel... Asmo karakter hiç kullanmadım :) bu konuda bana TeamSpeak programından destek vermenizi rica ediyorum eger TeamSpeak da kanalınız yoksa benim kanaldan devam edebiliriz...
Pride server Asmo ırkı Turk Legion Oyuna Vipe geldıgınden berıdır acık 85 kısı var kım demıs turk legıon yok die :)) nıck Shezo
quote:
Orijinalden alıntı: Shezofren41
Pride server Asmo ırkı Turk Legion Oyuna Vipe geldıgınden berıdır acık 85 kısı var kım demıs turk legıon yok die :)) nıck Shezo
Dogrudur elyos oynamaktan asmo ırkını takip edemedim :)