Şimdi Ara

Inew v3 mtk 6582 dort cekirdek 5' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
4
Favori
22.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

takılmadan gelıyor mu ?

yok takıla takıla geliyor..murat yurtdışında yaşıyor..gelen telefon lar 15-20 şerli paketlerde aynı adama takılmadan geliyor..bende bir kulaklık alıyorum jack girişine zarar verecek kadar zarar görüyor paket bir tarafına soktu sanırım jack girişini..ukim e Allah düşürmesin..3-4 tane külhanbeyi var başbakanlıkta mübaşir dersin kafasına göre gümrük belirliyor google açıyor bi havalar bi tafralar,kafa yapıları bozuk memurluğu, millete eziyet çektirme olarak kulanıyorlar, ..çünkü vatandaştan korkmuyorlar ama devletten çok korkuyorlar gümrük alınmaması gereken şeylerden bile gümrük hesaplama ya çalışıyorlar..bu para kendi cebine girse bu kadar uğraşır diyim..bizim kurumlar ortak özelliği budur zaten vatandaşa hizmet için orada olduğunu hiç aklına bile getirmez..onun için vatandaş cephede savaştığı düşmandan başka bişey değildir..mızrağı alır eline neresine soksam diye düşünür..memleket o yüzden 1 ileri 7 geri yapıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

takılmadan gelıyor mu ?

yok takıla takıla geliyor..murat yurtdışında yaşıyor..gelen telefon lar 15-20 şerli paketlerde aynı adama takılmadan geliyor..bende bir kulaklık alıyorum jack girişine zarar verecek kadar zarar görüyor paket bir tarafına soktu sanırım jack girişini..ukim e Allah düşürmesin..3-4 tane külhanbeyi var başbakanlıkta mübaşir dersin kafasına göre gümrük belirliyor google açıyor bi havalar bi tafralar,kafa yapıları bozuk memurluğu, millete eziyet çektirme olarak kulanıyorlar, ..çünkü vatandaştan korkmuyorlar ama devletten çok korkuyorlar gümrük alınmaması gereken şeylerden bile gümrük hesaplama ya çalışıyorlar..bu para kendi cebine girse bu kadar uğraşır diyim..bizim kurumlar ortak özelliği budur zaten vatandaşa hizmet için orada olduğunu hiç aklına bile getirmez..onun için vatandaş cephede savaştığı düşmandan başka bişey değildir..mızrağı alır eline neresine soksam diye düşünür..memleket o yüzden 1 ileri 7 geri yapıyor..

benım burdan anladıgım murat bey gıbı gumrukte bır tanıdık edınmezsek işimiz zor yani..

• Slm.

Bu cihaz gittigidiyor'da satılıyor galiba.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/quatro-mobile-f1453-modeli-16-gb-beyaz-115715356

kart indirimiyle 500 TL'ye geliyor. Garantisiz gibi düşünmek lazım. imei kayıtlı olacak en azından. Garanti veriliyorsa kim veriyor, nasıl veriyor bi bilgi göremedim.

Orijinalden alıntı: isoomail

Slm.

Bu cihaz gittigidiyor'da satılıyor galiba.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/quatro-mobile-f1453-modeli-16-gb-beyaz-115715356

kart indirimiyle 500 TL'ye geliyor. Garantisiz gibi düşünmek lazım. imei kayıtlı olacak en azından. Garanti veriliyorsa kim veriyor, nasıl veriyor bi bilgi göremedim.

satılan üründe gprs ve 3G yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

takılmadan gelıyor mu ?

Yolcu yaninda 15-20 tane sokmayi dene de ne oluyor gor bakalim.
    Maks. 4 tane sokuyorum yolcu yaninda o kadar.

Gumrukte tanidigim yok. Ustune koydugum kar marjlarida herkesten cok daha dusuk. Yilda iki defa da kendim geliyorum gelirkende getiriyorum napiyim getirmiyim mi?

Posta ile telefon ithalatini yasaklayip bizi bu duruma dusuren sermayecinin yaninda olanlari elestirin sade vatandasi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inew v3'ün şarjı ne kadar gidiyor? bu telefon için 1830 mah az gibi geldi ama kullananlardan bi yorum alsam güzel olur, teşekkürler.
  • Muratai hocam gelen giden size takiliyor valla:) tel.yurtdisinda ucuzya getirip burda satip kazandigniz milletin gozune dokunuyor bence samsung 1milyar karla satarken birsey yok forumdasimiz 100-200tl kar koyup satinca o vay efendim gumrukte tanidgn var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ClubmanII

elinde i new olan var mı?

bende var

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• ARKADAŞLAR İNEW V3 SATAN VAR MI ACEBA SİTEDEN ALAYIM DEDİM HATA VERDİ DURDU BENDE UĞRAŞMAK İSTEMEDİM SATAN VARSA 0542 519 24 92 NOLU NUMARADAN BANA ULAŞABİLİR
    hocam merak ettim, gümrükten geçti mi telefonunuz?
  • inew v3 sıfır 470 ytl
    5542790493 istanbul eskişehir kütahya elden eslim
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.