Şimdi Ara

inekle.com u kullanan var mı arkadaşlar memnun musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üyelik alıp kullanmayı düşünüyorum dershaneye gitmeyeceğim bu sene yararını gören var mı

• Ben kullanıyorum. Sorularını çözerler,konu istersen konu anlatırlar,rehberlik yaparlar. Kısacası dershane görevi görebilirler. Ama onlarda üniversiteli olduğudan sınav zamanları online olmuyorlar bu yüzden sıkıntı çekebilirsin.Bi artısıda 70 -80 civarı öğretmen öğretmen seçma hakkon oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de düşünüyorum ama araştırıyorum da. Çözen adam nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atadam4

Ben kullanıyorum. Sorularını çözerler,konu istersen konu anlatırlar,rehberlik yaparlar. Kısacası dershane görevi görebilirler. Ama onlarda üniversiteli olduğudan sınav zamanları online olmuyorlar bu yüzden sıkıntı çekebilirsin.Bi artısıda 70 -80 civarı öğretmen öğretmen seçma hakkon oluyor

Soruları zar zor çözüyorlar(ÇOĞU) havuza soru atsan adam gibi bakan yok 1 soru için 30 dakika düşünüyorlar hele para Avcıları var onlar sohbet Ede Ede 100 dakikaya çıkarıyorlar süreyi bişey de diyemiyorsun kısaca dikkatli olmak gerek

• Ben integral sorusu sordum süreyi durdu epey düşündü sonra bi kaç birşey uyguladım kendim çözdüm aa evet doğru tam düşünemedim dedi.Yani tamda çözemiyorlar.Soruyu çözdürdüğümde matematik mühendisiydi bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKzlkaya96

Ben integral sorusu sordum süreyi durdu epey düşündü sonra bi kaç birşey uyguladım kendim çözdüm aa evet doğru tam düşünemedim dedi.Yani tamda çözemiyorlar.Soruyu çözdürdüğümde matematik mühendisiydi bide.

Ben hepsini tanıyorum 3 Senem geçti orda hangi Hocaydı :)

• Hocalarına bağlı. Eğer oyalanıyorlarsa falan zamanı durdurur musun diyebilirsin yada şikayet edebilirsin. Ben soru çözdürdüğümde zamanı durdudup cevabı bulunca anlatmak için zamanı tekrar başlatıyorlar. Yani benim hocalarım hep böyle yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inekle.com
    Online Özel Ders - inekle
    http://inekle.com/profil/emre-ekme
    bu hoca. bende telefon ile kayıt olanlara 20dk var onla girmiştim kendim çözünce bir dahada kullanmadım siteyi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.