Şimdi Ara

'''''''''''indirim''''''''''''''''''''''''''SONY VAİO 16.4 blueray i5 vs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1050 TL SON FİYAT OLMUŞTUR. 0530 494 22 50

'''''''''''indirim''''''''''''''''''''''''''SONY VAİO 16.4 blueray i5 vs...  '''''''''''indirim''''''''''''''''''''''''''SONY VAİO 16.4 blueray i5 vs...

'''''''''''indirim''''''''''''''''''''''''''SONY VAİO 16.4 blueray i5 vs...

IŞIKLI KLAVYEDİR IŞIKSIZ ORTAMLARDA BİLE MUHTEŞEM KULLANIM ÖZELLİĞİ

MODEL NO: sony vaio pcg-81411m i5 2410m

intel i5 2410M 2,30ghz(4cpu)

4 gb Ddr3 ram

2776mb Nvidia geforce GT540M

500 gb Hdd

1920 X 1080 çözünürlüğünde muhteşem kontrastlı led ekran

blueray okuma özellikli optik sürücü

numerik ve sugeçirmez klavye

klavye aydınlatması

Dokunmatik multimedia kontrol tuşları

süper dizaynlı touchpad bölümü

GERÇEKTEN GÖZ ALICI TASARIMA SAHİP BİR CİHAZ.KOZMETİK OLARAK MÜKKEMEL KONDÜSYONDADIR.GÜÇLÜ İŞLEMCİSİ,DEVASA HARDDİSK VE EKRAN BELLEĞİNİN HEPSİ SONY VAIO TEKNOLOJİSİYLE BİRLEŞİNCE ORTAYA BÖYLE HARİKA BİR MAKİNA ÇIKMIŞ.YUKARIDAKİ ÖZELLİKLERİ KENDİM CİHAZA BAKARAK YAZDIM.KESİNLİKLE ŞİŞİRME ÜFLEME ÖZELLİKLER DEĞİLDİR!

SADECE MAUSE PADIN ALTINDA BELİRSİZ ÜST KAPAKTA UFAK UFAK ŞEFFAF BEYAZ LEKELER VARDIR. HERALDE YİĞENİM YANINDA SÜT İÇTİ

GARANTİ BELGESİ MEVCUT OLUP 6 AY GARANTİSİ VARDIR AMA GARANTİ BELGESİNİ BULMAM GEREKİYOR EĞER 1 AY İÇİNDE BULAMAMASSAM 50 TL İADE EDERİM O DA SÖZÜMDE DURAMADIĞIM İÇİN OLUR YOKSA MAKİNAYI YOLLASANIZ GARANTİ KAPSAMINDADIR

BATARYA SÜRESİ İLK ALINDIĞI GÜN GİBİ ZATEN BATARYASINI ÇIKARTARAK KULLANIRIM.

GRAFİK VE OYUN KONUSUNDA KALDIRMAYACAĞI PROGRAM ŞUANDA PİYASADA YOKTUR. AŞIRI ISINMASI VEYA FANSESİ YOKTUR, EKRANDA ÖLÜ PİKSELİ YOKTUR.ŞARJIDA 2,5/3,5 SAAT CİVARI GİTMEKTEDİR(TABİ YAPTIĞINIZ İŞE BAĞLI OLARAK BU SÜRE DEĞİŞEBİLİR)DİĞER AYRINTILI ÖZELLİKLERİNİDE AŞAĞIYA KOPYALADIM ZATEN.FOTOĞRAFLARIDA KENDİM ÇEKTİM.CİHAZI HER AÇIDAN GÖREBİLİRSİNİZ.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainbow.VK -- 22 Kasım 2012; 16:30:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • piem
  • peme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim 5 GHZ Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.