Şimdi Ara

indirim- satılık deri ve kaşe mont

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Derimod'dan geçen sene özel olarak yaptırdığım yüzde yüz deri montum satılıktır. Geçen sene bir tanıdığım aracılığıyla derimod'un atölyesinde özel ölçü alınarak yaptırdım bu montu. Bana 800 tl gibi bir fiyata çıktı. o dönem satış fiyatı sanırım 1600 tl gibi birşeydi. Derimod'un fiyatlarını bilen bilir. Söz de indirim dönemlerinde bile en ucuz deri montları 700-800 tl falan oluyor. Montu geçen kış toplamda 7-8 defa giydim. Üzerinde en ufak bir yırtık çizik yoktur. İstediğim fiyat 350 tl. Bu aralıkta mantıklı bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Açıkçası ilan keyfe keder bir ilan. Mont konusunda biraz takıntılı bir tipim. Her sene en az 2-3 yeni mont alıyorum. Bu sene yeni bir deri mont aldım. O sebepten bu montu bir daha giymeyeceğimi biliyorum. Satmamın tek sebebi budır. Montun bedeni S. ben 65 kiloyum. Oradan pay biçin. Kol bölümü falan özel yaptırılmıştır. Dirsek kısmında modele özel bir farklılık var. Açıkçası çok şık ve kaliteli bi mont. 250 tlye mont satıyorum kargo da bana ait olsun artık.

ikinci ürünü de geçen sene atlas pasajından aldım. oradaki mağazaları bilen bilir. şık ve farklı ürünler oluyor. bu kaşe montu 160 tlye aldım oradan ve samimi bir şekilde söylüyorum ki sadece aldığım gün eve gelene kadar 1 defa giydim. bir daha hiç giymedim. hani bazen birşey görür ve çabucak karar verir alırsınız ya sanırım o montu öyle bir kafayla aldım ama sonradan sevemedim açıkçası. Her ne kadar gören herkes çok şık olduğunu söylese de giydiğimde bir sakillik hissediyorum montla ilgili. Açıkçası mont sıfır. Ona istediğim fiyat ise 100 tl. bu montun kargosu alıcıya aittir.

İki montu alacak arkadaşa 350 tl gibi bir fiyat yapabilirim. Kesinlikle son fiyattır bu fiyat. Daha aşağı olmaz. iki montu birden alan olursa yine kargo bana aittir. iki montunda maalesef faturası kayıp. dediğim gibi en ufak bir çizik, yırtık yok montlarda. Olursa hemen iade alırım. alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. isteyene mailden montların fotolarını atabilirim. Buraya da foto eklemeyi bir türlü beceremedim. isteyene özelden iki montunda fotolarını gönderebilirim
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foldboy -- 25 Ekim 2014; 20:09:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• foldboy F kullanıcısına yanıt
    detaylı fotoğraf görebilir miyiz
  • arkadaşım foto yook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.