Şimdi Ara

>>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasamı notebook alma amacıyla satıyordum fakat nakit lazım oldu.Fiyatta baya bir indirim yaptım.Nakit alıcak arkadaşlara yine bir kolaylık yaparım.Vakti zamanında işlemciyi ileriki günlerde yükseltirim kafasıyla g3220 almıştım fakat oyun performansı tatmin edince değiştirme gereği duymadım.

Sistem Özellikleri

İŞLEMCİ :
    Intel® Pentium® Processor G3220 (3M Cache, 3.00 GHz)
    Kutu Fatura var, garanti yaklaşık 4-5 ay kadar daha devam ediyor.

ANAKART :
    Asus Z87-A
    Kutu Fatura Var, Garanti 1 A Önce Bitti. Yaklaşık 1 sene kullanıldı.

RAM :
    CORSAİR 12 GB DDR3
    Linkteki üründen 3 adet mevcut. Yani 12 GB Ram var PC'de.Garanti bildiğim kadarıyla ömür boyu oluyor.

EKRAN KARTI :
    MSİ Nvidia GTX 670 Power Edition
    Kutu Fatura var, Garanti bitti

HARD DİSK :
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Garanti ve faturası mevcut.

GÜÇ KAYNAĞI :
    Corsair CX 600W 80+ Bronze 120mm Fanlı Power Supply
    Kutu, Fatura mevcut. Garantisi bitti.

KASA :
    Corsair Carbide 200R Mid Tower Siyah Kasa
    Kutu fatura mevcut.Kozmetik olarak ufak tefek çizikleri var 10 / 9

Parçaların faturaları kutuların içinde oldugu için garanti durumlarına şuan bakamıyorum.En kısa sürede fatura tarihlerini konuya eklerim.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    FİYAT : 1475 TL > 1300 TL > 1200 TL

Fiyatta ciddi bir düzeyde indirim yaptım. Nakit alıcak arkadaşlara yine bir kolaylık sağlamaya çalışırım fakat lütfen fiyatı öldürmeyin. Takas düşünmüyorum nakit lazım.

Ek olarak sistemi Orjinal windows 7 home premium lisansı ile birlikte veriyorum.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bilgisayarın oyun performansı gayet tatmin edici. Şuana kadar hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı. Ciddi olan arkadaşlar için eğer isterlerse elimde bulunan oyunların ( Gta 5 , COD Black ops 3 , COD Advanced Warfare , Far Cry 4 ) testlerini yapıp isterse video isterse ScreenShot olarak paylaşabilirim.

Sadece işlemci, anakart ve ram'leri nakit satabilirim. Bu parçalardan biri satılırsa eğer diğer parçalarında tekli satışını doğal olarak yapabilirim

>>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI
     >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI  >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI
     >>> İNDİRİM <<< | FİYAT DÜŞTÜ | SATILIK ORTA DÜZEY OYUN BİLGİSAYARI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 25 Şubat 2016; 5:56:44 >

• Güzel sistem , güzel fiyat . Hayırlı satışlar dilerim
  • EmreAkner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    İşlemci hariç kalan bütün parçallar için ö.m. attım.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Mesaja cevap verildi, cevabınız bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dm attım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.