Şimdi Ara

>> İNDİRİM - Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese merhabalar.

Not: İstanbul'da bulunan arkadaşlarla buluşabiliriz. Denemek isteyen ya da elden almak isteyen olursa PM yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Elden satmak 1. tercihimdir.

Olmazsa havale/eft sonrası kargo veya Sanalpazar açabilirim.

FiiO E17 USB DAC/AMP: FİYAT: 250 TL >> 200TL SATILMIŞTIR

>>> Orjinal ve detaylı çektiğim fotoğraflar için: (Resimler ilk açılışta görünmezse lütfen sayfayı yenileyin, görünecektir)

BEYERDYNAMIC DT770 Pro (32 Ohm):

>> İNDİRİM - Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm

Friendlyhouse.at sitesinden alındı Avusturya'dan. İlk sahibiyim. Kondisyon 10/10 alır. Kusursuzdur. Yalnızca cup'lardaki model yazısında ufak tefek atmalar var. Resimlerde detaylıca görülebilir.

Techno-Fi Forum'da incelemesi mevcuttur. 80 ve 250 ohm şeklinde. Önceden belirteyim ses 80 ohm değil 250 ohm versiyonunun sesine yakındır. İnceleme linki: >>>DT770 İncelemesi

Kendi izlenimlerimi de forumun ekipman kütüphanesinde paylaşmıştım. >>>O da burada(sayfada en aşağı inerseniz orada göreceksiniz)

Alınabilecek en iyi orta-üst sınıf kapalı kulaklıklardan biridir. 32 ohm versiyonu diğer versiyonlara göre biraz daha dengeli bir sese sahiptir. Ve elbette 32 ohm olduğu için kolay sürülüyor.

Yanında 32 ohm versiyonunda olmayan orjinal kumaş (velour) padler verilecektir. Normalde üzerinde deri padler var. Kutusu ilk günkü gibi durmaktadır. Alacak olan arkadaş sıfır bir DT770 almış olacak adeta.

Kulaklığı satıp satmamak arasında çok düşündüm açıkçası çünkü çok seviyorum kendisini :) Ama üst düzey bir IEM almak adına satışa çıkardım.

Bunun dışında kulaklığı anlatmaya çok gerek görmüyorum piyasada yeri sağlam olan kulaklıklardandır. Bilen zaten biliyordur. Ama ufak bir kıyas olması açısından örneğin çok bilinen Audio Technica ATH-M50 ile kıyas kabul etmeyecek bir kulaklıktır (benim görüşüm).

>>> Orjinal ve detaylı çektiğim fotoğraflar için (Resimler ilk açılışta görünmezse lütfen sayfayı yenileyin, görünecektir)

FİYAT: 450 TL >> 400 TL >> 375 TL >> 350 TL

Her türlü soru için PM atabilirsiniz.

Sevgiler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtuFortuna -- 14 Ekim 2014; 17:11:06 >

• Westone 4R satışa eklendi. Tüm oriinal resimler yüklendi.
  • Bir indirim daha.
  • pm pls
  • Satılmıştır ilan kapanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.