Şimdi Ara

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.331
Cevap
20
Favori
39.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın isteyen istediğini dinlesin. Biz bize yeteriz çünkü Indila severleriz.

Indila'nın Suada Clup'ta verdiği konsere Serdar Ortaç'da gelmişti ve 10 dakika durmadan gitmişti. Bu konser ve Antalya'daki konser hayatımda gittiğim en kötü konserlerdi. Antalya'da 2 saat beklemiştik, yanlış hatırlamıyorsam. Artık organizasyon şirketinin hatası mı kendisinin mi bilemeyeceğim. Yine Antalya konserinde çok uğultu vardı. Kimse Indila'yı dinlemiyor, herkes konuşuyordu. Indila'nın üzüldüğünü hissetmiştim adeta. İstanbul'da da bir uğultu vardı ama Antalya kadar yoktu. İstanbul'da ise konsere gelenler daha 15-20 dakika olmadan gitmeye başladılar. Keşke Indila'nın yerinde orada ben olsaydım da yerin dibine girseydim. Kızın yerine ben üzülmüştüm.

Yani anlayacağınız bizim forum dahil Türkiye'de Indila'ya karşı düşmanlık gibi bir şey var. Sevenleri fazla ama sevmeyenleri daha fazla gibi. Indila'yı yedirmeyeceğiz ulen!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana kırmızı çok yakışıyor...
    INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLEINDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLEINDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• karim ouaret & Indila

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLEINDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdrhm -- 23 Eylül 2015; 9:34:32 >

• INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLEINDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLEINDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tek şarkısını sevdim onun ama bu hayran olunacak bir tarafını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdrhm

karim ouaret & Indila

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLEINDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

chartsinfrance.net adlı Fransız forumunda anladığım kadarıyla Karim Ouaret'de Müslüman imiş.

Bu arada..
    INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 24 Eylül 2015; 2:05:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

karim ouaret & Indila

chartsinfrance.net adlı Fransız forumunda anladığım kadarıyla Karim Ouaret'de Müslüman imiş.

Bu arada..

Karim ismi kerem zaten ayrıca Adila da Adile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @abdrhm Haklısın. Ayrıca Adila ismi Arapça'dır.

@fenerliso İlk mesaja Run Run, Ego gibi parçaları ekleyebilirsin. Mini World albümündeki tüm şarkılar olsa hoş olur mesela. Ama illa ki klip şeklinde olması gerekirse

"Criminel"
    (TLF feat. Indila)

"Hiro"
    (Soprano feat. Indila)

gibi düetleri eklemelisin.

• Indiladan kurban bayramı mesajı
    https://instagram.com/p/8AtlIXxS1r/

• quote:

Indiladan kurban bayramı mesajı

Bu kız Müslüman dedim dedim ama inanmadınız bakın n'oldu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 25 Eylül 2015; 14:08:40 >

• quote:

Indiladan kurban bayramı mesajı

burada tam olarak ne demek istemiş arkadaşlar? yardımcı olur musunuz?

• Bir iki gün önce öyle youtube'da takılırken dikkatimi çekti Derniere Danse şarkısı. Açtım dinledim. Arkadaş bu nasıl muazzam sestir, hayran kalmamak elde değil açıkçası. Hemen bugünde albümü sipariş verdim. İçimde zaten var olan Fransız ve Fransızca aşkı tekrar depreşti, hemen fransızca kursuna yazılıyorum.

Fan Clup'a benide ekleyin. Bir hayran daha kazandın Indila...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Bir iki gün önce öyle youtube'da takılırken dikkatimi çekti Derniere Danse şarkısı. Açtım dinledim. Arkadaş bu nasıl muazzam sestir, hayran kalmamak elde değil açıkçası. Hemen bugünde albümü sipariş verdim. İçimde zaten var olan Fransız ve Fransızca aşkı tekrar depreşti, hemen fransızca kursuna yazılıyorum.

Karşımda bir sene önceki halimi görüyorum.

Derniere Danse'ı ilk kez dinlediğimde yeniden doğmuş gibi hissettim. Tabii ertesi gün Fransızca derslerine başladım. O zamanlar, bir sene sonra Paris'e taşınma düşüncem aklıma bile gelmezdi. Indila sayesinde kaderim değişti resmen.

Aramıza hoş geldin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 25 Eylül 2015; 22:48:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Bir iki gün önce öyle youtube'da takılırken dikkatimi çekti Derniere Danse şarkısı. Açtım dinledim. Arkadaş bu nasıl muazzam sestir, hayran kalmamak elde değil açıkçası. Hemen bugünde albümü sipariş verdim. İçimde zaten var olan Fransız ve Fransızca aşkı tekrar depreşti, hemen fransızca kursuna yazılıyorum.

Karşımda bir sene önceki halimi görüyorum.

Derniere Danse'ı ilk kez dinlediğimde yeniden doğmuş gibi hissettim. Tabii ertesi gün Fransızca derslerine başladım. O zamanlar, bir sene sonra Paris'e taşınma düşüncem aklıma bile gelmezdi. Indila sayesinde kaderim değişti resmen.

Aramıza hoş geldin hocam.

Teşekkür ederim hocam, aranızda bulunmak benim için büyük bi mutluluk benimde en kısa zamanda Fransızca derslerine başlamam ve öğrenmem lazım, tabi yardımlarınızla

• kasova kullanıcısına yanıt
    Tabii tabii elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz. Yalnız çoğu kişi nesnelerdeki cinsiyet olayını görüp, öğrenme isteği kaçıyor. İnşallah sizde böyle bir durum olmaz.

• .The_Chosen. . kullanıcısına yanıt
    Kurban bayramınız mübarek olsun aşklarım. Tanrım sizi affetsin ve size hergün daha iyi olmak için yardım etsin. diyor hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdrhm -- 25 Eylül 2015; 23:26:03 >
  • .The_Chosen. . kullanıcısına yanıt
    Kurban bayramınız mübarek olsun aşklarım. Tanrım sizi affetsin ve size daha iyi günler için yardım etsin. diyor hocam .

• Almancadan alışkınım bu duruma sıkıntı olucağını sanmam der,die,das'ı ein,eine,einen'i zamanında çok çekiştirmişti bana hem bu sefer işin ucunda Indila var

• kasova kullanıcısına yanıt
    Ahahaha aynen yalnız Fransızca'yı öğrenince Indila'nın şarkılarından eski zevki alamazsın, onu baştan diyeyim.

Biri yazmış öncelerden bende yazayım, souffrance kelimesinin Fransa ile ilgisi yoktur mesela.

• açıkçası bende öğrenmek istiyorum français . anca yazın mümkün kursa gitmem. netten araştırdım antalyada doğruddüzgün bir kurs bulamadım.amerikan kültür derneği var bie.kursla ne kadar sürüyor öğrenmek? kolay mı zor mu ? ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.