yanlış pişiriyorsun. bi kabın içerisine atacaksın noodle ı, üstüne soslarını baharatlarını atacaksın,sonra üstüne 1 bardak kaynar suyu boşaltıcaksın, kendi kendine eriyor zaten 2 dk da, noodle ı yedikten sonra gerisini çorba olarak içeceksin.
Bence tadı kötü olur öyle. Ben bi ara sulu yedim de kusuyordum şimdi ne zaman yapsam ilk süzüyorum Sonra sosları ekleyip karıştırıyorum, ardından servise hazır hale geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâl
of ulan harika duruyor o yağı o sosu oyhş yalarım
Hahaha sesli gulucektim gece gece zor tuttum kenidimi he
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Google Translate bile daha iyi çevirir lan
Büyük ihtimalle translate ile çevirip paketin üstüne yazmışlar zaten
makarna değil erişte denir ona.
75 kuruş mu o ne la
Sonuncuyu az önce bitirdim. Makarna gibi yapıp süzüyorum ardından baharatla yiyorum yağı atıyorum direk Yalnız Real gibi marketlerdede bulunuyor bitek Carrefoursada değil
Annemin yapmış olduğu erişteler varken bunlara bakmam bile.
bunu gorunce, ben lıse 3'deyken tek öğünlük makarnalar vardı. Oldukca pratıktı, bıkac cesıdı vardı. Tadı da oldukca guzel olurdu. Hatırlayan var mı...yalan oldu gıttı sonra
tam da dün görüp bu ne bu kadar ucuz diye şaşırmıştım içinde bulunan katkı ve aromalardan dolayı vazgeçmiştim ama pratik olması açısından güzel :)
Ulan şeytan diyor çık bu karda git al Japonundan , hindastınandan ama inönü mahallesinde oturuyorum burdaki carrefourda yoktur mal gibi gitmeyelim şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
yanlış pişiriyorsun. bi kabın içerisine atacaksın noodle ı, üstüne soslarını baharatlarını atacaksın,sonra üstüne 1 bardak kaynar suyu boşaltıcaksın, kendi kendine eriyor zaten 2 dk da, noodle ı yedikten sonra gerisini çorba olarak içeceksin.
Bence tadı kötü olur öyle. Ben bi ara sulu yedim de kusuyordum şimdi ne zaman yapsam ilk süzüyorum Sonra sosları ekleyip karıştırıyorum, ardından servise hazır hale geliyor.
ben noodle i genis kaseye koyuyorum. Tamamen su ekliyorum. uzerine de sosu ekliyorum(genelde et tozlu aliyorum) mikrodalga firina atiyorum 2 dakikada pisiyo hazir oluyo. Suyunu suzmeden yiyorum sonra suyunu dokuyorum.
Bu arada hint noodle in farki nedir anlamadim? normalde noodle denilen sey Cinlilere ait...
makarnayı mikrodalga ile yapmanın daha detaylı tarifini verebilir misiniz? Fotoğrafları görünce canım çekti arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
makarnayı mikrodalga ile yapmanın daha detaylı tarifini verebilir misiniz? Fotoğrafları görünce canım çekti arkadaş
bu makarna degilki, noodle. bide bu degilde, bardakta gibi olanlar oluyo, su ekliyosun mikrodalgada 2 dakikada pisiyo.
Kardes yanlis analamada bunlar endonezya makarnasi
La bu konuyu arıyodum Yedim 10 numara lezzetti. Gidip bidaha alıcam yarın
Gayet lezzetli ve pratik.
bunun sebzeli olanından yemiştim güzeldi baya
Özdilek'te de satılıyor alabilirsiniz. Bu arada noodle yi ben çin makarnası diye biliyorum. Hindistan mıymış Baharatların hepsini katmayın katınca sevmedim..
Her carrefourda varmı bu ?
merak ettim bende tadını hazırlanışı da kolay , yeni yemek listeme girebilir okula dönünce