Şimdi Ara

Indesit DFG 15B10 EU KULLANICI YORUMLARI+TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulaşık Makinesi için araştırma yaparkaen Indesit DFG 15B10 EU A+ 5 Programlı Bulaşık Makinesi dikkatimi çekti..
    Aslında makineden tek beklentim
    Gerekirse Çok su elektrik harcasın ama şu bulaşıkları adam gibi yıkayıp kurutsun..(2 programlı Bosch Electronic e tabakları neredeyse yıkayıp loyuyorum ama nafile..bıktırdı beni..)
    Katlanabilir raf olma özelliği de olursa tencereleri vs yerlerştirirken rahatlık olur..(Bu ille de olsun diye bir beklentim yok)
    bu doğrultuda bu makine için çok sesli olması dışında çok eleştiri okumadım..
    sizin bu makineyle ilgili düşündüklerinizi, kullanan varsa yorumlarınızı ve şikayetlerinizi ya da başka ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.
    şididen tesekkurler..

8

• zor yerden mi sordum acaba yada sesimi duyaramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptuq

zor yerden mi sordum acaba yada sesimi duyaramadım

Sorun burada boscular hüküm Sürmekte sizde boschtan memnun kalmayınca error verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya samimi söylüyorum bulaşık makinesi Bosch u artık almam için çok ikna edici vaatler lazım..
    ya makine yerine elde yıkıyorum artık işin kötüsü servis geliyo bi tane temizlik ürünü kakalıyor sorun yine aynı..ya bunda üretim hatası falan mı var diyorum yok diyolar sorun çözüldü..sıkıntı yok..
    yani bezdim..
    dediğim gibi A+++ mış su tüketmiyormuş bana vız gelir annemlerde içi siemens dışı arçelik baya 20 yıllık falan bi makine var vallahi tüm kiriyle olduğu gibi koyuyorlar makineye tertemiz misss..
    Servise bunu anlattım o makineler çok su tüketiyormuş öyle makineler artık üretilmiyo maalesef dedi..
    forumda sıkça methedilen profilo 6481 var o da 1700 tl..bu indesit kafama yatıyo ama dediğim gibi kullanıcı yorumları vs.. de çok önemli almam için..
  • İnternetten hem fiyatı uygun hem işlevini hakkıyla yapan bir bulaşık makinesi ararken gözüme çarpıp birazda araştırınca almaya karar verdim Indesit DFG 15B10 5 Programlı Bulaşık Makinesi A+ Enerji daha evvelde çamaşır makinemden cok memnun olmam indesit inde ariston un alt markasi olmasi güvenimi artırdı ve aldım iyikide aldım indesitten cok memnunum ışıl ışıl bardak tabak tencere tava ayarLalanablir ust cekmece beş yıkama proğramı kısa duşlaması yani ben beğendim ..Belki almak benim gibi araştırma yapanlara yardımcı olur diye yorum atmak istedim ..Hayırlı günler..
     Indesit DFG 15B10 EU KULLANICI YORUMLARI+TAVSİYE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.