Şimdi Ara

incisözlük'den hikaye lazım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EFE_57

quantum'un cin hikayesini okumayanlar varsa pm atabilirim çok fena sarıyor

pm
  • Aşk hikayesi vardı Yaprak seven kelebeğin, adı da anlatsam mı anlatmasam mı
    Birde 8 yıl bir kızın peşinde koşan ve sonunda elde edip hikayeyi bitirirken evlenme teklif eden bir eleman vardı. Onun hikayesini tekrar okumak istiyorum ama adını hatırlayamadığım için bulamıyorum, bilen varsa atsın pm den. Blog gibi bir yerden okumuştum.
  • bi tane deli vardı böyle sapık haraketleri yapıyordu apartmanda kızları rahatsız ediyordu sonunda annesinin kız kardeşinin öldüğünü anlıyorduk .müthiş bişeydi başta ne kadar güldürdüyse sonradan o kadar üzdü.yazan arkadaşa mesaj attım bu karakter gerçekmi diye.yok uydurdum demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teem0

Aşk hikayesi vardı Yaprak seven kelebeğin, adı da anlatsam mı anlatmasam mı
    Birde 8 yıl bir kızın peşinde koşan ve sonunda elde edip hikayeyi bitirirken evlenme teklif eden bir eleman vardı. Onun hikayesini tekrar okumak istiyorum ama adını hatırlayamadığım için bulamıyorum, bilen varsa atsın pm den. Blog gibi bir yerden okumuştum.

O 2. Dediğin ağır bir cool story . Öyle bişi yok yani. En sonunda açıklamıştı . Hatta kitabını çıkarmıştı bildiğim . Bir nevi reklam amaçlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

quote:

Orijinalden alıntı: Teem0

Aşk hikayesi vardı Yaprak seven kelebeğin, adı da anlatsam mı anlatmasam mı

O 2. Dediğin ağır bir cool story . Öyle bişi yok yani. En sonunda açıklamıştı . Hatta kitabını çıkarmıştı bildiğim . Bir nevi reklam amaçlı

Yanlız helal olsun, sağlam yazmış herif. Csb olmayaydı eiydi

• ergenler basmış burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigva

Tsigalko nun hikayesi var. Baya uzun o cinli hikayenin 21 katı uzunlukta tam olarak.

+1903

• Anal sexin incelikleri vardı

• Pm

• annem babama nasıl verdi acaba neler hissetti.

Şuan bu hikayeyi okuyorum. Okuduğum en ağır csb ama çok iyi yazmış keke sesli gülmemek için kendimi zor tutuyorum.

• pm
  • Sürekli hikaye okuyorum.
    Şu anda şu amerikaya basketbolcu olmaya giden reisi okuyorum.1000 küsür sayfa.Hala bitmedi.
    En üzüldüğüm ise adam senelerce sevdiği kişiyi elde elde edip tam mutlu olacağım derken sevgilisi otobüs kazasında vefat etmişti.(Mavi diye hitap ederdi) Hikayenin sonunda mavi ile ilgili müzik te koyunca dayanamadım ağladım hep.2 ay etkisinden çıkamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

Arkadaşlar daha önce incisözlükde çok hikaye okudum kısa değil ama böyle uzun uzun yazıyorlardı. CSB yada değil sarıyordu ama okudukça okuyasın geliyordu 2 gündür bakıyorum sözlüğe bu tarz hikaye bulamadım bildiğiniz hikaye var mı incide ?

En son okuduklarım;

quantum'un hikayesi +18 dir
    http://ccc.incisozluk.cc/w/korkun%C3%A7-hikaye-anlat%C4%B1yorum-capslerle-kan%C4%B1tlarla/@quanttum

buda basketçi olmak için amerikaya giden kekenin hikayesi

http://ccc.incisozluk.cc/w/ger%C3%A7ek-bi-hayat-hikayesi-vol-2/@survivor%20ertan/301/

Aynen bulursan banada yollarmısın en son bende quantumun hikeyesini okumuştm baya uzun ama sürkleyiciydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Sürekli hikaye okuyorum.
    Şu anda şu amerikaya basketbolcu olmaya giden reisi okuyorum.1000 küsür sayfa.Hala bitmedi.
    En üzüldüğüm ise adam senelerce sevdiği kişiyi elde elde edip tam mutlu olacağım derken sevgilisi otobüs kazasında vefat etmişti.(Mavi diye hitap ederdi) Hikayenin sonunda mavi ile ilgili müzik te koyunca dayanamadım ağladım hep.2 ay etkisinden çıkamadım.

mavili hikayenin linki var mı?
  • banada atın pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Sürekli hikaye okuyorum.

mavili hikayenin linki var mı?

Tabi, buyrun;http://www.brkylmz.com/adnanabi.pdf

İnciden yazmayı yarıda bırakıp başka sözlükte yazmıştı ama kayıtları bulamadım.Bu yüzden bu linki verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırık Ok

http://inci.sozlukspot.com/w/hi%C3%A7-%C3%BCvey-annenizi-d%C3%BCrtt%C3%BCn%C3%BCz-m%C3%BC/

abi okuyunca insan csb mi değil mi kararsız kalıyor. yalnız adam ne öyle ya film bile çekilir bu hayata

edit: (bkz: hiç üvey annenizi dürttünüz mü) kurduğu cümleler anlatımı velhasılında önce çıkan panpalardan Arjantinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 17 Mart 2013; 13:25:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.