Şimdi Ara

İnci mi Ekşi mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
10.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

8 senelik ekşi hesabım kapatılınca sözlüklere girmez oldum :D

Niye uçurdular

Aslında 2 tane hesabım vardı.
    Birisinde 3-4 sene entry girmediğim için uçurdular :D
    Diğerinde -8 senelik- ise hızımı alamayıp baya sövmüştüm.

Uzun süre entry girmeyince ucuruldugunu öğrendiğim iyi oldu :) Ekşide veya diğer sözlüklerde küfür görüyorum birçok kez. Bu küfür konusunda neye göre çiziyorlar acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekşi sözlük
  • quote:

quote:

quote:

quote:

8 senelik ekşi hesabım kapatılınca sözlüklere girmez oldum :D

Niye uçurdular

Aslında 2 tane hesabım vardı.
    Birisinde 3-4 sene entry girmediğim için uçurdular :D
    Diğerinde -8 senelik- ise hızımı alamayıp baya sövmüştüm.

Uzun süre entry girmeyince ucuruldugunu öğrendiğim iyi oldu :) Ekşide veya diğer sözlüklerde küfür görüyorum birçok kez. Bu küfür konusunda neye göre çiziyorlar acep

Hani halk arasında tepki olan küfürler/argolar varya onlara pek bir şey demiyorlar gördüğüm kadarıyla.Ama işe ana,bacı karıştırırsan-benim gibi- uçururlar galiba :D

• ekşi
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • bir zamanlar uludağ şahaneydi fakat o da ciddi bi çöküş yaşadı. sol frame seks futbol din vs ateizm tartışmalarından geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Live My Own

İncici ve Ekşicileri merak ediyorum

İnciciyik reyiz

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Niyeyse bir ben gulemedim incide. Eksi de soğuk geliyor. Uludağ en iyisi yazar olmakta kolay.

• Olum lan ne yediniz,ne içtiniz akşam akşam Ekşi bu ülkenin en köklü sosyal topluluğudur,inciyse boş beleş adamların pardon ilkokulluların takıldığı bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 4 Temmuz 2012; 5:32:54 >

Orijinalden alıntı: Artizt

İkisinden de banlandım . Uludağ akar ya .

aaaa kikiki aaaa
  • Acı

| BLACK SABBATH | METALLICA | DEEP PURPLE | GUNS'N ROSES | NIRVANA | MANOWAR | LED ZEPPELIN | PANTERA | AEORSMITH | BLESSTHEFALL | APOCALYPTICA | AC/DC | MARILYN MANSON | RAINBOW | JUDAS PRIEST | BON JOVI | SYSTEM OF A DOWN | SLAYER | MOTÖHEAD | PENTAGRAM | CRADLE OF FILTH | CHILDREN OF BODOM | GREEN DAY | LINKIN PARK |

[/b
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

ekşide birbirne söven zıt gruplar incide liseliler en iyisi dh,konu dışını saymazsak ciddi bilgide edinebiliyorum

Konu Dışını DH'den ayırmamız lazım bence
  • İnci'de bir bilgi öğrenemezsin zaten bence bu iki sitede sözlük olması dışında birbirine çok zıt şimdi ben üniversite araştırıyorum inci'den araştıramam ya ekşi'den araştırırım ama zaman öğütmek istesem inci daha keyifli yani ikisini aynı teraziye koyamayız bence.

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

ekşi iyidir incinin bir esprisi kalmadı

AC\DC'de akar
    Bazı zamanlar yalnızlık,mutluluğun ta kendisidir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.