Merhaba arkadaşlar bu konu Fifa 2014 UT'da ki oyuncular hakkında olacak bakalım Fifa 14'e damga vuran oyuncular kim?(Bu benim ilk ciddi konum hatalarım olabilir)
Fifa 2014 oyunu elime Ekim ayında geçti malum o dönem de oyuncu fiyatları biraz uçuk oluyor.İşte uçuk fiyatlı kral; DİEGO COSTA:UT'da oynadığım en iyi golcülerden birisiydi.Fiyatı o dönem biraz uçuktu(15k)gene de paraya kıydım ve aldım 15 maç 13 gollük harika istatistik.Özellikle karşı karşıyada kaçırmaz.
BENZEMA:Tek diyeceğim şey aman tanrım!21 maç 23 gol en iyi forvetti oyunda ki.Daha fazlada birşey ekliyemem.
NEYMAR:5*skill moves çok cazip ama işe yaramaz.Karşınızda Pepe gibi sağlam bir defans varsa sizi çöp gibi ezerler.Fakat Vidic gibi yavaş defans varsa gol atması kaçınılmazdır.
SANCHEZ:Çok sağlam bir oyuncu özellikle hızı ile rakibi bunaltır.
David Villa:Şutları nefes kesecek düzeyde ve de hızlı.
Ramos:Hızlı bir defans olmasına karşın defans da boşluklar veriyor çok ileri geliyor.
CASİLLAS:Tek kelime ile;BERBAT.
FABREGAS:Ligin en iyi orta sahası şüpesiz aniden attığı uzun koşular ile defansın arkasına Benzema gibi sarkıyor.
XAVİ:Bu yıl çok boş olmuş.Fazlasıylada pahalı.
İNİESTA:Hızlı,seri tek sorun şutları.Uzak mesafe gölü atamaz.
Dİ MARİA:Ben pek beğenmedim Sanchez daha iyi bence ama kötüde değil.
MODRİC:Hızlı,seri,harika şut yeteneği.
Bu sefer La Liga hazırladım lig isterseniz veya oyuncu söyleyin yorum atarsanız sevinirim.
çöp
quote:
Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody
çöp
çöpten kastın ben hakaret et demedim yorumlarını söyle güzelce hatalar nerede?çöp demekle bitmiyor hiç değilse emeğe saygı