Şimdi Ara

[İNCELEME] Bleach Online #Tarayıcı Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anime ve mangaya aşırı bağlı bir insan olarak Bleach Online'ı duyar duymaz soluğu sitesinde aldım. Ancak sonuç tam bir fiyasko. Tabi bu bir tarayıcı oyunu, ne bekliyordunki diyenlerde olabilir.
    ARTI YÖNLERİ
    Oyuna başlar başlamaz 4 adet hediye sandığı kazanıyorsunuz. Saçma görevlerden fazla önemli itemler hediye geliyor. Kısacası oyun bir tarayıcı oyunu olduğu için fazla cömert. Bir flash oyuna göre modellemer detaylı, oyuncu kitlesi düzgün insanlar. Artı yönler bu kadar. Geçelim eksi yönlere.
    EKSİ YÖNLERİ
    Oyun ekranının dörtte üçü reklam. Dungeonlara giriyorsunuz otomatik olarak kendi savaşıyor, bazen o kadar uzun sürüyor ki bir an önce bitsin diye dua ediyorsunuz. İsterseniz savaş kısmını geçebiliyorsunuz. Tabi VIP iseniz! Her oyunda olduğu gibi pay2win sistemi var. Para ödemeden kısıtlı şeyler yapabiliyorsunuz.
    Gelelim item çeşitliliğine. İtem yelpazesi çok dar. Karakter sınıfı desen 3 tane. Kiro, spirit, ghost. Oyunda Ichigo ve arkadaşlarını canlandırıyorsunuz. Kısacası oyun beklentilerimin çok altında. Tabi bu benim görüşüm. Herkese göre değişir.
    OYUN SAYFASI
    http://www.gogames.me/
    Ayrıca üye olduktan sonra serverınıza göre başlangıç ödülü alabilirsiniz
    http://www.gogames.me/gift
    RESİMLER
     [İNCELEME] Bleach Online #Tarayıcı Oyunu [İNCELEME] Bleach Online #Tarayıcı Oyunu [İNCELEME] Bleach Online #Tarayıcı Oyunu [İNCELEME] Bleach Online #Tarayıcı Oyunu [İNCELEME] Bleach Online #Tarayıcı Oyunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anquriel -- 15 Mart 2015; 14:26:01 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.