Şimdi Ara

İnce Tüplü TV : Vestel ZETA SLIM 72 (( ACİL YARDIM ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel, standart tüplü televizyonlardan çok daha ince bir alternatif olan Türkiye’nin ilk 72 ekran SLIM Tüp teknolojisine sahip televizyonu Vestel ZETA SLIM 72’yi öneriyor.

Vestel, Türkiye’nin SLIM Tüp teknolojisine sahip ilk 72 ekran televizyonunu Türkiye’nin teknoloji üssü Vestel City’de üreterek satışa sundu. 100 Hz tarama hızına, Resim içinde Resim (PIP) ve Virtual Dobly ses sistemine sahip olan Vestel ZETA SLIM 72 ile birlikte orijinal standı hediye ediliyor. Ürün, aynı ebatlardaki LCD TV’lere göre büyük bir fiyat avantajı sunuyor.

Normal tüplü televizyonlara göre yaklaşık yüzde 20 daha az derinliğe sahip olan SLIM Tüp teknolojisi sayesinde çok daha ince bir TV’ye sahip olabiliyorsunuz. Böylece televizyonunuz daha az yer kaplayarak , daha estetik bir görüme kavuşuyor. İlerleyen yıllarda standart tüplü televizyonların yerine geçmesi planlanan SLIM TV’ler daha küçük hacme sahip olan LCD ve Plazma TV’lere fiyatları nedeniyle tercih etmeyen müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Vestel ZETA SLIM 72 TV teknik özellikleri:

Daha az yer kaplayan SLIM tüp teknolojisi

100 Hz.

2 Scart

PIP, PAP

2000 Sayfa teletext

200 Program Hafızası

3 Watt Stand by Güç Tüketimi

Kulaklık Girişi

2 x 10W Ses Çıkış Gücü

Mavi Led Işık

arkadaşlar bu tv hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa lütfen acilen yardım etsin.bu tv'yi almak üzereyim görüşlerinizi bekliyorum...

• ben lcd televizyon almadan önce gidip bu televizyona baktım. hatta samsung, philips, profilo gibi markaların slim tv lerine de baktım. ama o kadarda ince olmadıklarını hatta öncekilerden çok farklı görünmediklerini farkettim. üstelik fiyatlarıda pahalı. vestelin slim tv si 1.296 ytl. ben 72 ekran alacak olsaydım teknosa da 1.399 ytl ye satılan bir lcd tv yi tercih ederdim. hatta toshibanın 32 inc olan bir modelide 1.399 ytl.ye satılıyor.
  • Fiyat nedir bu makinenin?Çok paradır ..Ses çıkışı sadece stereo mu? çok kanal desteklemiyor herhalde..
  • özelliklerinde bi kusur, eksiklik yok.., gayet iyi ancak;

mmm migros yada reallerde 699 YTL ye satılan üstelik eve teslim ücretsiz olan sony 100hz trinitron cs60 modeli varken bunu almak?!? ne derece doğru tartışılır.

crt alman doğru bi seçim ancak alacaksan phlips , sony, panasonic, loewe gibi bi markanın ürününü al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 7 Temmuz 2007; 4:47:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 inç TV tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.