Şimdi Ara

İnce telli düz saçınız var ama şekil almıyor mu? Kabarıp duruyor mu? Gel İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle saçınızın en az 7 cm olması gerek.

Saçlarım ince telli düzdür ve hiç şekil almazdı kabarıp dururdu lakin düne kadar.

Şimdi bu islemleri akşam yatarken yapın;
    1-Önce saçımızı güzelce sampuanla yıkıyoruz.
    2- Sonra havluyla iyice kuruluyoruz.
    3- Daha sonra da saçların her yerine fonex briyantin (koyu yeşil kutuda) sürüyoruz (abartmamak şartıyla sürüyoruz parmağın ucu ile iki defa yeter) ve 30 dk öyle bekliyoruz ve sonra yatıyoruz ve sabah dalgalı , parlak ve dolgun görünen saçlar...
    ---------
    Fonex briyantin
    http://www.dogalecza.com/images_buyuk/f51/Fonex-Briyantin-150-Ml-_19151_1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail- -- 20 Temmuz 2014; 10:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 cm saç nasıl oluyor dostum, kaça vurdurmak gerekiyor yani? Fonexi bulabileceğim yer neresi ve saçı hiç taramıyormuyuz?
  • İyimiş. Ben 2 yıldır çözüm olarak hep 3 numara kestiriyorum saçlarımı. Kısa saçın rahatlığına alıştım, yoksa denerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seurse

7 cm saç nasıl oluyor dostum, kaça vurdurmak gerekiyor yani? Fonexi bulabileceğim yer neresi ve saçı hiç taramıyormuyuz?

Saçın en az 7 cm falan olsun diyorum hocam yani ele alınca gelsin , 4 ay falan kestirme 7 cm olur.
    İnternette bulabilirsiniz genellikle marketlerde buluyorum ben. Wax,jöle satan yerlerde de bulabilirsin.
    Taramada yok hocam elinle saça briyantini sür saçıda ortadan ikiye ayır 30 dk falan bekle sonra yat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail- -- 20 Temmuz 2014; 10:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikail-

Öncelikle saçınızın en az 7 cm olması gerek.

Saçlarım ince telli düzdür ve hiç şekil almazdı kabarıp dururdu lakin düne kadar.

3- Daha sonra da saçların her yerine fonex briyantin (koyu yeşil kutuda) sürüyoruz (abartmamak şartıyla sürüyoruz parmağın ucu ile iki defa yeter) ve 30 dk öyle bekliyoruz ve sonra yatıyoruz ve sabah dalgalı , parlak ve dolgun görünen saçlar...
    ---------
    Fonex briyantin

Çok teşekkürler siz denediniz mi? Yani bir gün boyu saçı kuvvetli tutabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnce telli kıvırcık dalgalı arası saç için çözüm önerin var mı? Hiç şekil almıyorda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarqy

quote:

Orijinalden alıntı: Mikail-

Öncelikle saçınızın en az 7 cm olması gerek.

---------
    Fonex briyantin

Çok teşekkürler siz denediniz mi? Yani bir gün boyu saçı kuvvetli tutabilirmi?

evet denedim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ss isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: seurse

7 cm saç nasıl oluyor dostum, kaça vurdurmak gerekiyor yani? Fonexi bulabileceğim yer neresi ve saçı hiç taramıyormuyuz?

7cm saç makasla kesilir, 3 numara, 5 numara makinenin önündeki başlığın "mm" değeri, bildiğim kadarıyla 5 numara = 5mm
    70e vur abi denmez heralde yoksa ben mi yanlış biliyorum?

• Doğru diyor beyler bu yöntemle çözdüm bende, klavuz karga onaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Fist

İnce telli kıvırcık dalgalı arası saç için çözüm önerin var mı? Hiç şekil almıyorda

Yukarıdaki işlemleri yap ve axe wax messy up kullan doğal ve bakımlı görünür saçların.

http://www.eonkozmetik.com/UrunResimleri/EA10875/500x500/Axe-Wax-Messy-75-ml--40214.jpg

• Teşekkürler deniyecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.