Şimdi Ara

inca ıuwa-300n wireless adaptör Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu benim ilk konum resimler koyulmamış olabilir ama acil yardım lütfen 1,1-5 senedir kullandığım bu wireless adaptörün driverını bı gün realtek rtl8188eu kablosuz LAN 802.11n usb 2.0 ağ başdaştırıcısından rtl8192cu e yükseltirken bir hata verdi ve o zamandan beri doğru düzgün çalışmıyor.Pc ye takılı görünüyor ama ışığı yanmıyor ve ağ ve paylaşım merkezinde ki ağ bağlantıları sekmesinde gözükmüyor aygıtlar ve yazıcılar sekmesinde ise belirtilmemiş katagorisi altında 802.11n WLAN Adapter adıyla geçiyor. sorun gider dediğimde realtek rtl8192cu kablosuz LAN 802.11n usb 2.0 ağ başdaştırıcısı eski bir usb aygıtı ve usb3.0 ile çalışmayabilir diyor ama dediğim gibi dün çok da güzel çalışıyordu aynı porttan. Evde ki diğer laptopda denedim hiçbir sorun olmadan çalıştı.Benim kullandığım pc win10 usb3.0 laptop ise win8.1 usb2.0 ve driverı hala rtl8188eu lütfen yardım edin pc ye format bile attım ama nafile Acil!
     inca ıuwa-300n wireless adaptör Çalışmıyor  inca ıuwa-300n wireless adaptör Çalışmıyor  inca ıuwa-300n wireless adaptör Çalışmıyor  inca ıuwa-300n wireless adaptör Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artic08 -- 22 Ekim 2015; 23:02:08 >

• Eğer yeni bir adaptör almam gerekiyorsa söyleyin ama cevap verin lütfen.
  • format at onceki calisan surucuyu yukle dene en temizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • format atıp sürücüyü tekrar kurmuştum şimdi başka adaptörle denemedim ama oda benim pc de çalışmıyor yeni 1 tane alıcam sanırım.
  • Ne hikmetse belirli bir kullanimdan sonra bu cihazlar bozuluyor yada cekmiyor. tp-link var bende yakininda olmayani cekmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsane -- 23 Ekim 2015; 9:46:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.