Şimdi Ara

INCA IM-300NX modemim var galaxy S4 wifi hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yeni aldığım samsung s4 telefonum eve geldiğimde wifi ya giremiyor. aranıyor diyor. buluyor , güvenli diyor ama bağlanamıyor. araştırmalar yaptıp ama hiçbir netice alamdım . modemin kurulumunda ayarı wep yapıyorum kaydediyorum fakat daha sonra kontrol ettiğimde değişmemiş olarak duruyor. wpa psk olarak duruyor. bunu nasıl wep yaparım. veya modeme reset atsam sonraki kuruluşta onu wep yapabilirmiyim ve nasıl yaparım. lütfen yardım..

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_tr

merhaba arkadaşlar. yeni aldığım samsung s4 telefonum eve geldiğimde wifi ya giremiyor. aranıyor diyor. buluyor , güvenli diyor ama bağlanamıyor. araştırmalar yaptıp ama hiçbir netice alamdım . modemin kurulumunda ayarı wep yapıyorum kaydediyorum fakat daha sonra kontrol ettiğimde değişmemiş olarak duruyor. wpa psk olarak duruyor. bunu nasıl wep yaparım. veya modeme reset atsam sonraki kuruluşta onu wep yapabilirmiyim ve nasıl yaparım. lütfen yardım..

wpa wep bilmiyorum ama wifiden ağı özelleştirip gelişmiş ayarlardan oraya manuel ip girmeyi denemelisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.