Şimdi Ara

İnca Cassa yazılım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün tableti fabrika ayarlarına döndürdüm. Bugün oyun oynarken bir anda kapandı ve inca animasyonu sürekli devam ediyor ve tablet açılmıyor. Benim aklıma tabletin yazılımını bulup recovery moddan yüklemek geldi ancak yazılımını bulamıyorum.Bu tabletin yazılımını elinde olan varsa paylaşabilirmi veya tableti nasıl eski haline getirebilirim?

• kardeş bende bu tableti 2 ay kadar önce aldım bende fabrika ayarlarına döndürdüm benimkide aynı senin gibi oldu bide tableti ablama aldırmıştım servise götürmek istemiyorum hiç bayada uzakta servis sen çaresini nasıl buldun lütfen dönermisin sırf bu yüzden foruma üye oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_cann

kardeş bende bu tableti 2 ay kadar önce aldım bende fabrika ayarlarına döndürdüm benimkide aynı senin gibi oldu bide tableti ablama aldırmıştım servise götürmek istemiyorum hiç bayada uzakta servis sen çaresini nasıl buldun lütfen dönermisin sırf bu yüzden foruma üye oldum

Kardeş bende son çare servise gönderim. Servise kargoyla yolladım gidişte parasını ben ödedim dönüşte onlar ödedi. Tablet bugün geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayy1234

Merhaba arkadaşlar;
    Geçen gün tableti fabrika ayarlarına döndürdüm. Bugün oyun oynarken bir anda kapandı ve inca animasyonu sürekli devam ediyor ve tablet açılmıyor. Benim aklıma tabletin yazılımını bulup recovery moddan yüklemek geldi ancak yazılımını bulamıyorum.Bu tabletin yazılımını elinde olan varsa paylaşabilirmi veya tableti nasıl eski haline getirebilirim?

Fabrika ayarlarına nasıl döndürdünüz¿ ayarlar açılmıyor tuşlarla yapmalıyım.
  • Merhaba arkadaslar sizdeki sorunun aynısı banada oldu. 1 ay guncel firmware aramakla geçti.pasifik bilgisayara firmware'yi neden sitenize koymuyosunuz sorunumuz var dediğimde Tableti servise getirmemiz gerektiğini söylediler.Kullanıcıların yanlış firmware yüklediğini ve sorun çıktığını ifade ettiler(Incanın sani 100 tane tableti varmış gibi hatalı tabletin firmweresini secebilirmişiz).
    Tabi ben ortsalama en az 150 tane farklı firmware denediğimden bahsetmedim, eğer o şekil gönderseydim tableti servise ek ücret talep edeceklerdi. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlara tavsiyem tablet kapalıyken VOL + tuşuna basıkken power tusuna basıp android simgesinin gelmesiniğ beklesinler. VOL+ - yaparak bir menü gelecek, ordan cache ve wipe our yapıp reboot edip denesinler.

Eğer şansınız varsa tablet açılır. Açılmassa internetten 10A_10F_M1005 firmwareyi internetten aratıp bilgisayarınıza indirin.Şuan evimden çok uzakta olduğumdan link veremiyorum. Bu firmwareye sahip internette yanılmıyosam 3 farklı şirket var. Ben 1 tanesinden çekip denedim ve açıldı.Aynı içerik bu firmwarede var sadece şirket ismi INCA değilde başka bir firma. Firmwareyi yuklemek için Livesuit programına ihtiyacıumız var. Programı PC ye yukledşkten sonra. Tabletin şarjının oldugundan eminsek programda firmwareyi secip kapalı halde bulunan tabletin önce VOL+ tuşuna basıyoruz ve basılı tutuyoruz. Sonra USB kablosunu takıp Power tusuna 10 12 kere basıp bilgisayarda Livesuitin ekrana Tablete yükleme yapmak istiyormusun sorusunu sormasını bekliyoruz. Eğer buraya kadar geldiyseniz yes yes diyerek sıfır formatlı tabletinize tekrar kavuşuyorsunuz. Benim gibi küçük çocuguna tableti alıp bozduktan sonra azap çekip, sinirden küplere binen biri olmanızı engellersem ne mutlu bana. Eğer fırsat bulursam linki tekrar ararım. Bu arada Inca cassa Allwinner cipsetini kullandığından tableti brik etme durumu yok. Dediğim gibi brik olsa benim tablet olurdu.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stingy39 -- 1 Eylül 2013; 19:47:47 >

• inca rasch tableti şubat ta almıştım aldığımda ekranın içinde kıl gibi bir şey vardı onu kendim çıkarttım geçen ay playdan font değiştiren bir program yükledim.tablet açılmaz hale geldi.tabletin içi açıldığından garanti dışı olduğunu bildiğimden ve keni firmwaresini yayınlamaktan aciz bir markayla karşı karşıya olduğumdan aynı özellikteki başka markaların romlarını yüklemeye çalıştım sonuç alamadım tablet çalışmaz halde iken pasifik bilgisayar teknik servisine (kendi kutusunda ve kargoda zarar görmesine imkan yok ) gönderdim.beni aradılar ve dedikleri aynen şu oldu tabletin içi açılmış anakartı yanmış yenisini garanti dışında 150 tlye takarız.bende tabletin çalıştığına emin olduğumdan ama elimde inca rasch romu olmadığından tekliflerini reddettim.tablet elime ulaştığında ekranın çerçevesinin sol alt köşesini kırılmış,iç tarafında hoparlöre giden kablonun kopmuş bataryanın üst tarafında görüntüyü ekrana aktaran konnektörün klipsinin kelepçesinin olmadığını farkettim.

yazıyı sabırla okuyanlardan inca marka tabletlerden uzak durmalarını rica ediyorum.bu tableti getirtip firmwaresini diğer markaların yaptığı gibi kullanıcılarına sunmayan,kendilerine güvenip teknik servislerine gönderdiğimiz garanti dışı ürünün içine eden teknik elemanları bünyesinde barındıran bu firmayı kınıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.