Şimdi Ara

İnanılmaz Ucuz Bilgisayar Parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene aldığım fakat upgrade ettğimden dolayı elimde kalan parçaları yok pahasına satıyorum. Yalnız anakart ve işlemcide problem olabilir. Yalnız emin değilim bu konuda. Ekran kartı ve ramlerde sorun olmadığndan eminim. İşlemcinin iki tane pini kopuk tam o boşluğun dibindekiler.

Şimdi gelelim fiyatlara

26.09.2010 faturalı Hızlıal.com adresinden alınmış. Garantisi devam eden.

VGA 1 GB SAPPHIRE HD4670(128Bit)DDR3 11138-01-20R -------------------------- 45 TL

AMD Phenom X3 8400 OEM Processor - 2.10GHz, Socket AM2+, 1.5MB L2, 2MB L3 Cache, OEM --------------- 30 TL (Çalıştığından emin değilim garanti veremiyorum.)

Asrock N68C-S Anakart ------------------------------------- 25 TL (çalışıp çalışmadığından emin değilim)

KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ CL6 TEK MODÜL RAM ----------------------------------- 25 TL (sorunsuzdur) (garantisi sürüyor)

2 GB DDR2 800 mHZ (Markasını bilmediğim bir ram daha) ---------------------------- 15 TL (sorunsuzdur)

Kasa + 230 Watt güç kaynağı ------------------------------------------------------- 15 TL (sorunsuzdur)

Hepsini birlikte almak isterseniz : 130 TL (Eğer hepsini alırsanız ürünün toplu garanti belgesini de yollayabilirim. Eğer uğraşmak isterseniz yaptırabilirsiniz. Ürün modeli: .
    Technopc SPEEDY FMA82251 AMD Phenom X3 8400 2.1GHz 2GB 500GB Masaüstü Bilgisayar)

Eğer sattığım ürünlerden biri çalışmazsa kargo size ait olmak üzere geri iade edebilirsiniz. Ürünleri parayı yatırdıktan sonra kargolayabilirim. Eğer güven sorunu olursa sahibinden'den Get ücretini ekleyerek de satabilirim.

http://www.sanalpazar.com/Sistem__isp1923529

Fotoğraflar için linke bakabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 27 Ekim 2011; 4:18:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• almak için pm attım
  • Cevaplandı.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tarafımdan alındılar,,,
  • takiipp
  • quote:

Orijinalden alıntı: syler23

takiipp

arkadaşım ürünlerin parası ödenmiş olup ,,kargosu bekleniyor,,,neyi takip ediyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: geforcemx

quote:

Orijinalden alıntı: syler23

takiipp

arkadaşım ürünlerin parası ödenmiş olup ,,kargosu bekleniyor,,,neyi takip ediyosunuz

görmedim takip yazarken sizin aldım mesajınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syler23 -- 27 Ekim 2011; 16:27:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne alma hırsı böyle.
    Hayırlısı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralkaya

Bu ne alma hırsı böyle.
    Hayırlısı olsun bakalım.

eeee alışverişi seviyoruz kardeşim,,,,alınmasa kimse yüzüne bakmaz,,gittimi kıymete biner bu iş böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.