Şimdi Ara

inanilmaz o\c mutlaka bakin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TargArts

quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

cel işlemciler zaten hız artışında sorun yaratmaz ama bir işe yaramaz
    işlemciyi istersen 10ghz yap ch 256 neye yarayacak

niye adamım zamanında amd 1700+ ları 2600 mhz ye cıkarırken 256 ch kullanmıyomuyduk ki ben hala 1800+ kullanıyorum ve 256 ch var yane ne alaka

amd olayı çok farklı, karıştırmayalım lütfen. arkadaş sadece intel için demiş

• ustad eminim sen celeronla p4 arasindaki farki bilmiyosundur,biseydin boyle bisi yazmazdin heralde.onemli olan isletim sisteminin islemciyi verimli kullanmasidir, zamaninda bilenler bilir mmx kodlu islemciler vardi ama bu mmx destekleyen kac tane program var soylermisin ayni sekilde 1 mb cache olsa ne yazar usta hem p4 lerin isi problemlerinide biliyoruz ozellikle prescotlarin,50 c den asagi dusmuyor,ben 2,40 celeronu 3.50 ghz de calistirdigimda bile 50 c olmuyor,yani bilipte konusalim sira amd ye gelince ne kulvarda kostugu belli degil,birde bunlarin inanilmaz savunuculari vardir sanki kendileri uretiyormus gibi,

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

quote:

Orjinalden alıntı: snatc10

quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

celeronu 4ghz de sorunsuz çalıştırsanda yinede o bir celeron( iyyy celeron )

zamaninda boyle diyenlerin hepsi biyik altindan celeron topladilar,helal olsun kardesim 2,40 ghz celeronu 3,8 de calistirmissin yanliz ben pek inanmadim neden dersen,celeron en baba ram de 240 ghz 3450 yi gecemez hatta 3451 ghz yap xp acilmasiyla donar,birde bu hizlarda bench alinmali makina kulanilmamali cunku 2 ay sonra 3 ghz goremessin.ben nizzat 2,40 celeronu 3,500 ghz de calistirdigim zaman insanlar bana gulmuslerdi
    nede olsa o bir celeron diye,autocad kullaniyorum acilmasi bile 2kat farkediyor,videomaker yazilminda %100 fark var,bazi arkadaslar komiklik yapmak icin foruma giriyor anlasilan,6 aydir 2,40 celeronum 3200 mhz de calisiyor hic bi sorun yok bu arada

tamam da kardeş , bir zahmet şu autocad çalıştıran makinanın bench testlerini ( enazından bir cpu-z açık halde super pi de 1M testi bitirdiğini) gösteren bir screen shot upload edersen iyi olur , herkes atmasına atar , ama önemli olan bişeyleri ispat edeceksen yazılı veya görüntülü olarak ispat et ok ?

• celeronu baban üretse sen en üst işlemciyi kullanırdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: snatc10

ustad eminim sen celeronla p4 arasindaki farki bilmiyosundur,biseydin boyle bisi yazmazdin heralde.onemli olan isletim sisteminin islemciyi verimli kullanmasidir, zamaninda bilenler bilir mmx kodlu islemciler vardi ama bu mmx destekleyen kac tane program var soylermisin ayni sekilde 1 mb cache olsa ne yazar usta hem p4 lerin isi problemlerinide biliyoruz ozellikle prescotlarin,50 c den asagi dusmuyor,ben 2,40 celeronu 3.50 ghz de calistirdigimda bile 50 c olmuyor,yani bilipte konusalim sira amd ye gelince ne kulvarda kostugu belli degil,birde bunlarin inanilmaz savunuculari vardir sanki kendileri uretiyormus gibi,

quote:

fazla duygusal bir cevap olmuş bence, ne işlemci kullanıyorsun bilmiyorum ama celeron kullanıyomuşun gibi cevap vermişsin. sen sıcaklıkları falan brak bi kenara. 3GHz P4 işlemcisi 3,7GHz'deki celeron işlemcisini tokatlıyorsa varsın sıcaklığı 60 derece olsun, sırf daha soğuk çalışıyor diye daha kötü bir işlemci alacak kadar zihniyete sahip olmak gerçekten ilginç yani. celeron alınmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın. herkes bütçesine göre istediğini alır ama P4 almaya veya amd 64 almaya gücü yeten birisinin celeron alması veya sempron alması ne kadar mantıklı olur sizce

• guzel kardesim,3 ghz p4 len 1,4 p4 arasinda kullanim acisindan ne fark vardir,ucakmi ucuruyosun uzaya mekikmi yolluyosun valla isini 486 goruyorsa en baba islemci odur derim,ama bir p4 len celeron arasindaki o/c farkini soylememe gerek yok heralde,ama sirf kalkip o/c icin heatsink bilmem fan bu masraflari yapcaginiza orjinal daha yuksek hizda islemci alin,
    MUGEN SEIKI MTX-4 &XRAY NT1&FUTUBA3PKS DSM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dracul

celeronu baban üretse sen en üst işlemciyi kullanırdın

• Bundan onceki islemcim Amd Athlon +2500 idi superdi su anki islemcim olan celeron D den iki kat performanslı olmasına rğmen yarısı bıle ısı uretmıyordu.

Super pi 1 M
    celeron D 2666 mhz de 1 dk 14 sn
    3200 mhz yapıyorum 1 dk 13 sn berbat abı ya
    Kafamın tası atmak uzere bunu dırek cope atıp amd alıcam.
    çöpe atıyom sattıgım adam yazık olmasın.

Amdnin acilis hızına herkes sasırıyodu. Celeronun acılmayıs hızına herkes sasırıyo . amd 35 derece celeron 60 derece

• ya merak ediyom 7-8 ay önceki bi konuyu neden şimdi ortaya çıkarıp yorum yapıyosun??
    Epox 9npa+ Ultra. - A64 Venice 3000+ @2610mhz (290*9) - Scythe Ninja - 2*512 OCZ Rev 2 Plt.(2 3 3 5) @ 242mhz - Saphire X800gto2 @510/630 - Maxtor 120 gb - LG 48x24x48 - LG 52x - LG F700B - Aerocool Aeroengine - Coolermaster Real Power 450 Watt - Kablonet / 2.Sistem:ECS P6VXAT - Intel P3 733mhz - WD 40 gb 7200rpm - Twinmos 256mb sdram - Inno3d 64mb Geforce 4mx440(128bit) - LG 52x - Hyundai V770
  • E arkadaşlar aranızda birisi şu topiğin tarihine bakmadı mı...

Bu tip gereksiz üste taşımalar lütfen tekrarlanamasın...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.