Şimdi Ara

In-Win; Hiç Duymadınız mı Bundan sonra Çok Duyacaksınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ooppss

bana kasa çıktı denmişti..gerçekten bugün kasa geldi..bir sorun yok..
    dragon slayer gelmiş

hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

bana kasa çıktı denmişti..gerçekten bugün kasa geldi..bir sorun yok..
    dragon slayer gelmiş

o zaman anarşitte bişey var pembe bileklik falan

gıcırdayan midgarddan kurtuldun hocam sende

• bir

rengi yeşil olm adamı hasta etme

iki

telefondakı kız kasa kazandınız dedi disk koruyucu ve aynı zamandan baglantı aparatı geldi

üç

bu ne lahana turşusu
  • Inwin Commander 750W PSU geldi az önce Satışa mı çıkarsam diye düşünüyorum şuan...

Ek:http://forum.donanimhaber.com/m_48325771/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48325771

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 16 Nisan 2011; 15:18:48 >

• Tamamen tanıtım amaçlıdır

Unboxing Video inwin O Ring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 16 Nisan 2011; 15:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Tamamen tanıtım amaçlıdır

Çok amaçlı tam senlik koluna bacağına takıp çıkarsın havan olur. Yaz geliyor bir tane de ben alayım millet merakından baksın ne takmış la bu diye

• auhauhakjahea

telefonda kasa kazandınız demeleri ve sonra böyle neydüğü belirsiz ve gereksiz bişey göndermeleri seni tatmin etti mi
  • çok tatmin edici bir cihaz herkeze tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmayacaksınzı eşi benzeri yok takın takın dolaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Tamamen tanıtım amaçlıdır

Ow yea.

• İyice merak ettim arkadaş kendi hediyemi..Hangi kargo şirketi teslim etti arkadaşlar size,arayıp öğrenmeye çalışacam kendi kargomun durumunu :D
  • @Leone-510
    hocam bana hiç çıkmazdı böyle şeyler ama ne olduysa artık bi terslik beliyordum olmadı

@saintroyo
    eyvallah dostum..

@Mckhan
    bende öyle düşünmüştüm ama anakart atx..
    dragon slayer microatx..malesef işimi görmüyor..gıcırtıya devam

@AnarcHiest
    geçmiş olsun hocam..sen de satışa koy..belki tatmin olan çıkar
    not:bu arada tanıtım da süpermiş ama nasıl kullanılacağını çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 16 Nisan 2011; 15:39:10 >

• ooppss

o delikli yere harici 2.5" hdd yi geçirip ortasındaki bağlantı kitine geçiriyorsun( bakınız dk 1.01) ordan devam sonra gereksiz bir ürün senin anlıcağın 2.5" harici diskler 2 usb slotu ile bağlandığında tam performans sergilediğini bilmeyen yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 16 Nisan 2011; 15:38:48 >
  • in win ler 2. elde satışa çıktı...
  • ben satmıycam cok fantezik bi ürün oynuyorum suan ıuhsadıuhsduıhsa masayı tokatla
  • Hediyem elime ulaştı,çok güzel bir kasa, Endeks Bilişim 'e teşekkür ederim.Bir kaç foto ekledim;

In-Win; Hiç Duymadınız mı Bundan sonra Çok Duyacaksınız

• Bir adet 750 W güç kaynağı da bana çıktı.Bugün gelmiş durumda.Artık bir PC toplarız heralde.Endeks Bilişim'e teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 18 Nisan 2011; 17:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Bir adet 750 W güç kaynağı da bana çıktı.Bugün gelmiş durumda.Artık bir PC toplarız heralde.Endeks Bilişim'e teşekkürler...

Aynen bende bir 600lük veya 750lik psu alıp kullanmayı düşünüyorum,hayırlı olsun ürününüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: reign

quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Bir adet 750 W güç kaynağı da bana çıktı.Bugün gelmiş durumda.Artık bir PC toplarız heralde.Endeks Bilişim'e teşekkürler...

Aynen bende bir 600lük veya 750lik psu alıp kullanmayı düşünüyorum,hayırlı olsun ürününüz

Teşekkürler...
  • Griffin siyah modele hastayım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.