Şimdi Ara

Immortals2 Yabancı Pvp Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar size birkaç aydır oynadığım bir yabancı serverı tanıtacağım. Oyun pvp ana dili ingilizce ama client üzerinden türkçe yapabilirsiniz.Server gerçekten eşsiz bir server, serverda tek türk benim böyle kaliteli pvp server hayatımda görmedim. Sadece diğer türk kardeşleriminde bilmesi için tanıtmak istedim lonca falan kurarız diye :D hiçbir kazancım vs yok.

    *Level sınırı 250 ama size öyle kolay gelmesin kasması o kadar kolay değil benim 250 ye ulaşamak 2 haftamı aldı.
    *Bir sürü boss var farklı + basma eşyalarını düşüren.
    *Savunmalar18 hp5000 karşı güçler30 Statüler15 maksimum(Bunlar full oranlar 10-15 savunmada geliyor, 20karşı güçte geliyor, 10 statüde full oran getirmek gerçekten zor)
    *Edit yok yalnız oyun içi kazandığınız DC ile(Eventlarla, Kestiğiniz bosslarla kazanabilirsiniz) itemlerinizi yapabilirsiniz. Bedeli 12.000 DC örneğin 12.000 DC biriktiği zaman atıyorum ayakkabımı yaptırıcam 5000hp 18 çift el 18 kılıç 18 bıçak 18 ok yaptırabilirim bunun oyun içi efsun botu ile gelmesi imkansız gibi birşey.
    *GM lerin hepsi yaşını başını almış insanlar serverin coderı 30 küsür yaşlarında Coması 40 yada 50 lerinde bir kadın 2 çocuğu var..
    *Hergün event yapılıyor hayatımda görmediğim eventler ve gerçekten zevkli.
    *Kısaca böyle bu arada oyun içi nickim: Raven gelirseniz yardımcı olurum arkadaşlar lonca falanda kurarız zevkli olur türkün gücünü gösteririz :D
    *Server 4-5 ay önce 10 online varken de kapanmamış şuanda 100 online'ı görüyor kapanması çok zor(imkansız demiyorum her pvp kapanabilir ama en son kapanacak server görünümünde )
    *Site:www.immortals2.com
    *Başka aklıma bir şey gelmiyor sorunuz varsa cevaplarım :D

    Son olarak birkaç resim:
    Immortals2 Yabancı Pvp ServerImmortals2 Yabancı Pvp Server
    Immortals2 Yabancı Pvp ServerImmortals2 Yabancı Pvp ServerImmortals2 Yabancı Pvp ServerImmortals2 Yabancı Pvp ServerImmortals2 Yabancı Pvp Server







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.