Şimdi Ara

İmmortals 2 çıkıcakmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İmmortals 2: Çıkış Tarihi ve Beklentiler

İmmortals 2, 2011 yılında vizyona giren Immortals filminin devamı niteliğinde olan bir aksiyon ve fantastik filmdir. Film, Antik Yunan mitolojisinden uyarlanmış olup, ölümsüz Thesüs'ün (Henry Cavill) öfkeli tanrılarla ve korkunç yaratıklarla savaşını konu alıyor.

İmmortals 2 Çıkacak Mı?

İmmortals 2'nin çıkış tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak yapımcılar, filmin yapım aşamasında olduğunu doğruladılar. Filmin çıkış tarihiyle ilgili kesin bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

İmmortals 2 Ne Zaman Çıkacak?

Bilgilerimize göre Immortals 2'nin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Ancak bu tarih henüz kesinleşmedi ve değişiklik gösterebilir. Kesin çıkış tarihini öğrendikten sonra sizleri bilgilendireceğiz.

İmmortals 2 Nasıl İzlenir?

İmmortals 2 vizyona girdiğinde, sinemalarda izleyebileceksiniz. Ayrıca, filmin vizyona girdikten bir süre sonra dijital platformlarda ve DVD/Blu-ray formatında yayınlanması bekleniyor.

Olumsuzlar 2

Olumsuzlar 2 ile ilgili henüz herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. Filmin çıkış tarihi ve konusu gibi bilgiler açıklandığında sizlere ileteceğiz.

İmmortals 2 ile ilgili en son gelişmeleri ve bilgileri takip etmek için bizi takipte kalın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şimdilik böyle bir proje yok fazla gişe yapmadığından ben çıkacağını sanmıyorum.
  • Henry Cavill bi 5-10 yıl Superman rolüyle meşgül olur. O yüzden Immortals biraz zor.
  • Bütçesini zor çıkarttı film ben ihtimal vermiyorum.
  • Çıkacak gibi görünmüyor ama bellide olmaz çünkü filmin baş rol oyuncusu (Henry Cavill) fena tavan yaptı. İkinci Immortals bu yüzden
    ekstra ilgi görebilir..

İmmortals 2 çıkıcakmı.

Nereden nereye :

İmmortals 2 çıkıcakmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bütçesini zor çıkarttı film ben ihtimal vermiyorum.

aynen ben de merak ediyorum ama bu zamana kadar çıkmadıysa artık zor
  • Cikmadimi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksa fena olmazdı. Ama iyi hatırlattınız. Bir daha izlemek gerek.
  • YA HALA ÇIKMADI GALİBA DİMİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.