Şimdi Ara

IMEI Kayıt Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abim yurtdışında çalışıyor ve bulundugu yerden ucuza telefon alabiliyor benim için iPhone getirecek
    Fakat daha önceden 6500 Slide yani şu anki kullandıgım telefonu kayıt ettirdi pasaportuna.

Şimdi getirdiği iPhone'u direk kayıt ettirebilir mi yoksa 2 yılda 1 tane falan mı ?

Eğer öyle bir limit varsa, kaçak yollardan telefonculardan vs. bu işlemi yaptırmak mümkün müdür şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 3 Temmuz 2010; 21:14:51 >

• Aradan 2 yıl geçmesi gerekiyor. Telefoncularda imei klonlama yöntemi var ama her telefona uygulanabiliyor mu bilmiyorum. Bunun dışında forumun ikinci el bölümünde kayıt için pasaportu hazır olan arkadaşlar var genel olarak 100 liraya pasaportları ile kaydedebiliyorsunuz.
  • Vay be bunun için 2. el de ilanlar da mı var neyse bizim burdaki plazaya gideyim telefonculara sorim bakalım olmadı DH'i kullanırız artık. teşekkürler
  • ZATEN TELİ 100 TL ALDIK
  • arkadaşlar benim DOLİA M9 marka telefonum war... Bunu şubat ayında 2. el olarak aldımmm. Fakat 1 ay önce telefon arıza yaptı. Mersinde Bir telefoncuya götürdüm eleman bilgisayara takım format gibi bişeyler yaptı... 1 hafta önce telefonunuz kayıt dışı diye yasal uyarı geldi. ve telefon kapatıldı . imei sorgulama yapınca dolia ya kayıtlı olduğunu söylüyorrr.. telefonu ankarada rastgele bi telefoncudan aldımm. fakat o telefoncudan aldığıma dair kaşeli imei nosu yazan kartı war fişi yoq... mersinde yaptırdığım telefoncuya dair hiç birşey yoq.

şimdi ben ne yapmalıyım walla ne yapacağımı bilemiyommm acil yardım ederseniz sewinirimmm

şimdiden herkese teşekkürler.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.