Şimdi Ara

İMDB Watchlist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İMDB'deki watchliste izlediğimiz filmleri mi ekliyoruz yoksa izleyeceğimiz filmlerimi ekliyoruz?

• Galiba izleyeceğimiz filmleri ekliyoruz, ama ben izlediklerimi ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Galiba izleyeceğimiz filmleri ekliyoruz, ama ben izlediklerimi ekliyorum.

Ben de öyle yapıyorum
  • normalde izleyeceğin filmler eklenir ama izlediğin filmleri de eklersen bir şey olmaz ben izleyeceğim ekliyorum 170 film var şuan listede
  • Ben izlemediğim ve izlemek istediğim filmleri tutuyorum. Sırasıyla izlemeye çalışıyorum. Her izlediğim filme de puan verdiğim için onları "Your Ratings" de görebiliyoum. İzlediğim filmlerin listesini yapmaktansa izleyeceklerimi yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 27 Aralık 2013; 17:46:25 >
  • Peki İMDB'de izlediklerimizi listeleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Peki İMDB'de izlediklerimizi listeleyebiliyor muyuz?

Watchlist hem izlediğin filmleri tutmak hem izleyeceklerini sıralamak için hocam. Bundan ayrı bir liste oluşturmak istiyorsan paylaşmak için;

http://www.imdb.com/list/create

Buradan oluşturabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suits (2011) | IMDB:9.0
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz imdb ye nerden giriyorsunuz ? Ben google hesabimla girip sadece puan veriyorum da bu ozellikten de yararlanabilirmiyim google hesabimla girdigimde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Siz imdb ye nerden giriyorsunuz ? Ben google hesabimla girip sadece puan veriyorum da bu ozellikten de yararlanabilirmiyim google hesabimla girdigimde ?

Ben IMDB den üye oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kalmış birşey.

Birisi film önerince felan watchliste ekliyorum . sonra ordan rastgele seçip izliyorum bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxsmaugxxx

normalde izleyeceğin filmler eklenir ama izlediğin filmleri de eklersen bir şey olmaz ben izleyeceğim ekliyorum 170 film var şuan listede

Not defteri ne güne duruyor ben not defterime yazıyom adının güzelliğine göre daha sonra kafaya göre indirip izliyorum . İsmini yazdıklarımı ER YA DA GEÇ mutlaka indirir izlerim .
  • Benim için Watchlist in iyiliği filmin türüne göre ayrım yapabilmesi mesela komedi filmi izlemek istediğimde listeme girip neler var bakabiliyorum.Sık kullanılanlara link eklemek not defterine yazmakdan daha kolay ve kullanışlı geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.