Şimdi Ara

İMDAT İD VE PASS YANLIŞ DİYOR:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar az evvel dc oldum ve şimdi de girmeye çalışıyorum ama her nedense invalid password diyor. Neden olabilir acaba..???

Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • Kolay girmek için kops kullandım evet ama bu ana kadar hiç sorun yaşamamıştım ayrıca heklendin diyemeyiz bende 2 pc var ve ikisinde de kops vardı ama 1 tanesine giremiyorum.İşin vahim tarafı maillerime de giremiyorum.Kötü olan şu pass larım aynı sanırım mailim de id m de heklendi.Bir gün olur da raslarsanız Ronark da Orc Warrior a adı rampa ona bolca küfür edin işte o char heklenen charımdı..

The club of Walkman phones
    Telefon : Sonny Ericsson w810i
    Version : CİD49 - R4EA031
    Pacthler : Bir sürü
    Hafıza kartı : 512mb
    Cam Driver : Orginal
    Acoustic : Değişiyor
    Flash Tema : 5-6 Tane
  • Ben ne dedim sadece oyuna girmek için kullanıyorum dedim değil mi biraz ayıp olmuyor mu..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.