Şimdi Ara

İmdaaaaaaaaaaaat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birisi bilgisayarıma giriyor napıcam bilmiyorum adam istediği dosyamı açıyor birkaç oyunumu sildi napıcam size başka bilgisayardan yazıyorum yardım edin lütfen

• KİMSE YOKMU ŞİMDİDE KAHKAHA EFEKTİ YOLLUYOR
  • İyi bir anti-virüs yükle yanına ewido kur, bir de firewall yükle. Antivirüs ve ewido ile tarat. Ama bağlantılı kapalı tutman gerekir. Programları dışarıdan arkadaşından alıp kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalCry -- 9 Ocak 2006 2:01:10 >
  • ewidoyu buradan indirebilirsin :http://download.ewido.net/ewido-setup.exe
    Trojan bulaşmış bilgisayarına. Bunu kur ve temizlik yap. Temizliği güvenli kipte yapmayı unutma!
  • Harddisk çalışmıyo diğer bölümlere sıçramış olabilirmi harddiski değiştirsem?
  • format atmayı denedin mi?
  • Evet harddisk bomboş arkadaşlar yeniden format atıyorum şu an aklım karıştı neden olabilirki evido da yüklüydü avastta kaspersky de inanın şaştım kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis radarı maltepe
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade_3131

format atmayı denedin mi?

valla en temizi katılıyorum ama böle bi durumda ilk yapıcağın şey yaptıklarını seyretmek yerine bağlantıyı koparman olurdu bence

firewall kullanmalısın tavsiyem Agnitum Outpost Personel Firewall
    buradan indirebilirsin paran varsa prosunu al yoksa free olanı
    http://www.pcguvenlik.com/tr/component/option,com_docman/task,cat_view/Itemid,1/gid,23/orderby,dmdate_published/ascdesc,DESC

• merhaba arkadasim eger server.exe girdiyse bunu silmek zordur bu kendini baska iyi amacli birdosyayla tanitan bir solucandir sen actiginda otamatik olarak kendini kurar ve kendini siler eger ki sen virus programini calistirdigin anda buna izin vermeyecektir

+
    eger virusu yada solucani silmek istiyorsan

bunu bir virusle halletmen gerekir yada anti virusle bunun icin anti virus programini tahminim enzon yakin zamanlarda guncellemissindir modemini kapa ve guvenli kipte ewido yada spy sweeperla tarat

yada varsa norton ki ustune tanimam

birde ogle dene egerki olmadi buraya tekrar yaz bir cozum yolu uretelim format atma
  • quote:

Orjinalden alıntı: force666

merhaba arkadasim eger server.exe girdiyse bunu silmek zordur bu kendini baska iyi amacli birdosyayla tanitan bir solucandir sen actiginda otamatik olarak kendini kurar ve kendini siler eger ki sen virus programini calistirdigin anda buna izin vermeyecektir

+
    eger virusu yada solucani silmek istiyorsan

bunu bir virusle halletmen gerekir yada anti virusle bunun icin anti virus programini tahminim enzon yakin zamanlarda guncellemissindir modemini kapa ve guvenli kipte ewido yada spy sweeperla tarat

yada varsa norton ki ustune tanimam

birde ogle dene egerki olmadi buraya tekrar yaz bir cozum yolu uretelim format atma

Güvenli kipte çalıştırdım ve avidoya taratım şu an scann çilgınlar gibi ötüyor .......

• ok arkadasim dedigim gibi yaparsan sonuc temiz olur birde firewall kur portlarini takip et kendi kendine port aciliyormu hic bir download programi calismiyorken eger aciliyorsa vardi kotu huylu yazilimlar ok kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: force666

ok arkadasim dedigim gibi yaparsan sonuc temiz olur birde firewall kur portlarini takip et kendi kendine port aciliyormu hic bir download programi calismiyorken eger aciliyorsa vardi kotu huylu yazilimlar ok kolay gelsin

Teşekürler arkadaşım sorun çözüldü galiba ........DONANIM HABER SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM ........
    NEDENMİ ÇÜNKİ YALNIZ DEĞİLİM

• aslında norton ghost kullanımı yaygınlaşsa böyle sorunlar hiç olmaz....istersen anti-virüs bile kullanma.. restore yapmak bende sadece 9 dakika sürüyor.
  • @şahinbey arkadaşlarından ve msnden aldığın dosyalara dikkat et...
    uzantısını bilmediğin yada garip gelen dosyaları açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraks23 -- 9 Ocak 2006 9:30:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

@şahinbey arkadaşlarından ve msnden aldığın dosyalara dikkat et...
    uzantısını bilmediğin yada garip gelen dosyaları açma

Bu msn çıktı çıkalı huzurum kaçtı
  • olur arada sırada..böle şeyler bu işlerin tuzu biberi
  • Selam Arkadasım böle bi durumda yapmak gereken güvenli kipte internet baglantın olmadan acman ve kasbersky veya ne kullanıyorsan simdi silip kasbersky 5.0 tekrar kurman

Ve pcyi tarattır tamamını bişi cıkmassa yine güvenli kipte oo kisinin girmeyecegi bi saatte kasberksy uptade etmen ve tekrar taratman kasbersky o zaman mutlaka yakalar.Turk Polısı yakalamaz ama kasbersky yakalar bu gibi işleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.