Şimdi Ara

IMBA WARLOCK REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
13.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öhh Mage'e Arcane exp. Haha ozamanlar Ice Lance ya da Water Elemental yoktu sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grambrood

"+spell damage"ler etkilemiyor.
    "Equip:*** spell damage inc." yazanlar dotların hasarlarına etkili oluyor.

Pek anlayamadım. *** yazdığınız bölüm nedir?
  • affliction ile dps yapmak zor kanımca.bir kaç kez aff lock ile hc lere girdim dpsi 900-1000i geçmiyordu adamların gearlarıda iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Konuyu hortlatarak sorumu sorayım; Aflli warlock'un dps için itemlerinde hangi bonuslar olmalı? Spell damage verenler anladığım kadarıyla direk spelleri etkiliyor. Dotlar'ın etkisini arttırmak için int verenler mi tercih edilmeli, yoksa mana ihtiyacını karşılasın diye spirit verenler mi?

İhtiyacın olanlar, spell power,hit rating, crit rating. Spell dmg ler dotları etkiler. Int. senin hem mananı yükseltir hemde crit ratinginin artmasını sağlar. Sprit itemlere warlock olarak senin ihtiyacın yok. Zaten mana-hp döngüsünü en iyi kullanan classtır.
    Aff. warlocklar trash keserken dps kaybına uğrarlar. Sebebi zaman bazlı hasar verirler ve trash moblarda bu zaman yeterli olmaz. En iyi etkiyi boss fightlarda görürler. Bu durumda en iyi çözüm trash keserken dottan ziyade,corruption, immolate, incinerate, shadowburn ile alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 3 Ocak 2009; 2:19:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Konuyu hortlatarak sorumu sorayım; Aflli warlock'un dps için itemlerinde hangi bonuslar olmalı? Spell damage verenler anladığım kadarıyla direk spelleri etkiliyor. Dotlar'ın etkisini arttırmak için int verenler mi tercih edilmeli, yoksa mana ihtiyacını karşılasın diye spirit verenler mi?

İhtiyacın olanlar, spell power,hit rating, crit rating. Spell dmg ler dotları etkiler. Int. senin hem mananı yükseltir hemde crit ratinginin artmasını sağlar. Sprit itemlere warlock olarak senin ihtiyacın yok. Zaten mana-hp döngüsünü en iyi kullanan classtır.
    Aff. warlocklar trash keserken dps kaybına uğrarlar. Sebebi zaman bazlı hasar verirler ve trash moblarda bu zaman yeterli olmaz. En iyi etkiyi boss fightlarda görürler. Bu durumda en iyi çözüm trash keserken dottan ziyade,corruption, immolate, incinerate, shadowburn ile alınabilir.

Teşekkürler bilgiler için. Baya açıklayıcı olmuş.

• hortlattığın iyi olmuş bende görebilme şansı buldum.Keşke son versiyona göre imba karakter rehberleri de güncellene tekrar düzenlense bilmediğimiz talenteri öğrensek skill combinasyonlarının hangileri iyi karşılaştırsak deneyimlerimizi paylaşsak ne kadar da güzel olur... Bu arada Soul link talenti(demo) ne işe yarıyor tam olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.Lopez

hortlattığın iyi olmuş bende görebilme şansı buldum.Keşke son versiyona göre imba karakter rehberleri de güncellene tekrar düzenlense bilmediğimiz talenteri öğrensek skill combinasyonlarının hangileri iyi karşılaştırsak deneyimlerimizi paylaşsak ne kadar da güzel olur... Bu arada Soul link talenti(demo) ne işe yarıyor tam olarak.

Bu konuların güncellenmesi gerektiğine katılıyorum. Daha önce spirit warlock'un işine fazla yaramaz diye yazmışım mesela ama şimdi spirit ciddi anlamda +sp veriyor fel armor ile.
    Soul link = Senin aldığın hasarın %20'sini aktif haldeki demonuna yönlendiriyor.
    Bu sorunun cevabını google da "soul link warlock" yazıp türkçe sitelerde arat diyince çıkan 3. sitede bulabilirsin.
    Eleştiri babında söylemiyorum ama daha tartışmacı konular açalım. Öğrenelim öğretelim.

• Yamadan sonra afflide gelişme var gibi. Pvp deneyemedim ama pve de dps konusunda pek sıkıntı çekmiyorum. Ayrıca haunt ve otomatiğe bağlanmış shippon life la hp derdi pek kalmadı. Tabi pvp de durum değişebilir. Genelde o kadar zaman olmuyor, iki saniyede indiriyorlar.
  • Eski konu hortlatmak gibi olacak ama......

Bu İMBA rehberler çok eski tarihli ve içerdiği bilgilerin çoğu değişti.

Son güncellemelere göre PvE gitmek için açılan bir Warlock hangi talenti ve gearı seçmeli? Neler yapıp neler yapmamalı? Para için Mining açınca onun yanına warlockun içine yarayacak hangi meslekle desteklemeli? Kısaca bilgi veren olursa sevinirim.

Bu sayede ilk Hortlatmamı da yapmış oldum......
  • elitejerks warlock guide yaz google a orada vardır yeterince bilgi.
  • halen warlock oynayan kaldı mı?
    benim ilk charım olmasına rağmen warlock oynamıyorum.
    feral druid oynuyorum, tank yattı mı hemen tank oluyorum.
    elimin altında combat ress var.
    tank yatacak gibi olduğunda, biraz geri çekiliyorum, challanging roar ile bütün mobları üstüme çekiyorum, sonra shadowmeld atarak, moblardan kurtuluyorum.Bu arada healer ve tanka kendilerine gelmeleri için zaman kazandırıyorum.
    moonkin, shadowpriest, ele.shaman olsan heala yardım edersin.
    dk olsan off tanklık yaparsın.
    tabiki bunlar heroiclerle sınırlıdır.
    her sınıf dps yapıyor, roque,warlock,mage,hunter çok pasif kalıyorlar.
    bir de blizz warlock'a hiç bir yenilik yapmadı. Ne yeni petler ekledi ne de benzeri bir şey yaptı.Metamorphosis halen tam oturmadı, mop da kalıcı mı olacak bilinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

elitejerks warlock guide yaz google a orada vardır yeterince bilgi.

Söylediğin yere baktım Sağol... İyi ingilizce bilen için bir hayli bilgi var gibi. Taktikler ve tavsiyelerden ziyade gear dizilimi üzerine gitmiş rotasyon ve macro türü bilgiler için comming soon deyip geçmiş. Ama yine de güzel bir yazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

halen warlock oynayan kaldı mı?
    tank yatacak gibi olduğunda, biraz geri çekiliyorum, challanging roar ile bütün mobları üstüme çekiyorum, sonra shadowmeld atarak, moblardan kurtuluyorum.Bu arada healer ve tanka kendilerine gelmeleri için zaman kazandırıyorum.
    bir de blizz warlock'a hiç bir yenilik yapmadı. Ne yeni petler ekledi ne de benzeri bir şey yaptı.Metamorphosis halen tam oturmadı, mop da kalıcı mı olacak bilinmiyor.

Aslında haklısın. Benim bu oyunda amacım hiç bir zaman imba oluyum, dungeonlarda derece yapıyım olmadı. Sadece zevk için oynuyorum. Tabi hem zevk alıp hem elit olmak ta bir ayrı zev o ayrı mesele.
    En çok zevk aldığım hunter ve DK olmuştur hep. Ama yinede içinde kalmasın diye warlock açtım. Ben de tam soracaktım sen yazmışsın. 4.3 gelmeden evvel etrafta Warlock görürdüm. şimdilerde benden başka hiç görmedim henüz :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

halen warlock oynayan kaldı mı?

2 bosslu fightlarda spriest ve warlocklar dps de eziyorlardı. 2 bossa da dot koyup. combat res warloclarda da var. ayrıca warlocklar sırf spell kullanan bosslarda tanklık yaparlardı. portalları ile fight esnasında basılması gereken yerlere direk gidip görevini yerine getirme acısından da warlocklar kullanıslıdırlar. hc fightlarda tankı ayakta tutmakta zorlanan healerlara , diger elemanlara healtstone dagıtarak yardımcı oluyorlar. attıkları %3 haste resto druidler icin yaklasık (tam hatırlayamıyorum) 600-700 haste rating demek. bu kadar haste bu buffla geleceginden onun yerine bu kadar mastery e yüklenebiliyorlar. warlockların aoeleri de cok güçlü. ayrıca pvp de en iyi classlardan biri (belkide en iyi dps) artık hybrit classların heal donemi bitti. 2-3 heal atacagına dps yapması cogu fightta daha yararlı oluyor.

tüm bunlara ragmen druid ftw

• quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: druen

elitejerks warlock guide yaz google a orada vardır yeterince bilgi.

Söylediğin yere baktım Sağol... İyi ingilizce bilen için bir hayli bilgi var gibi. Taktikler ve tavsiyelerden ziyade gear dizilimi üzerine gitmiş rotasyon ve macro türü bilgiler için comming soon deyip geçmiş. Ama yine de güzel bir yazı.

orada tek yazı yoktur. bircok guide vardır. farklı isimlerde ara 1 ton bulursun. en son patch ne ise ona gore arat.(DW geldiginden beri wow oynamadıgımdan patch i bilmiyorum)

wow 4.3.3 warlock dps guide şeklinde filan ara.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.