Şimdi Ara

İmalatçı küçük şirket için web hosting tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 personelli imalatçı şirketimiz için Domain almıştık, ama bir web sitesi yapmak henüz nasip olmadı. Şu anda bir web tasarımcısın siteyi yaptırıyoruz, web hosting hizmeti alacağız, ama hangi özellikleri gözönünde bulunduracağımızı bilemiyorum. (Windows hosting mi Linux hosting mi? Aylık veri kotası ne kadar olmalı? vs) Tabii patron fiyatı en düşük olan pakede meylediyor, bahsettiğim ücretler aylık 1,49$ filan. Ürünlerimizin fotoğraflarını sergileyebileceğimiz bir site olsa yeter. Gerçi artık e-ticaret yapma ihtimali de var, ama ona ileride geçiş yapılabilir.


    Birisi patrona şu siteyi önermiş: https://www.isimtescil.net/hosting/paketleri.aspx Siz bu firmayı önerir misiniz? Hangi paketler işimizi görür?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 1 Nisan 2022; 10:43:38 >







  • Siteyi yapan arkadaşla görüşün. Altyapısı neye uygun kodlanıyorsa ona göre Windows ya da Linux hosting alırsınız. Büyük ihtimal Linux olacaktır. Ama ona sormadan almayın. E-ticaret yapılacaksa veri işleme vs detayları da olacak. Türkiye'de sunucusu olan önde gelen firmalara bakın. İsimtescil, İHS, Turhost, Natro, Radore gibi firmalara ve rakiplerine bakabilirsiniz. Çıoğu sektörün köklü firmalarıdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.