Şimdi Ara

iMac 3.06 Ghz - Core 2 Duo - 4GB Ram - 1920x1080 -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Takas tekliflerine açığım. Resimleri aşağıdaki linkte mevcuttur. ( resimlerde görüldüğü üzere Ayağının köşesinde ufak bir yamukluk mevcut )

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-imac-3.06ghz-core-2-duo-4-gb-ram-191086907/detay/

Edit : Kutu ve kutu içeriği tamdır. Üzerindeki App Store dan alınma orijinal Aperture uygulaması ile birlikte verilecektir. Ve daha 10larca orijinal app storeden alınma paralı uygulamalar var. Kurulum ve Application cdleri de mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan2 -- 11 Aralık 2014; 15:47:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• klavye filan da yok o ayak öyle çok kötü durumda ve core 2 işlemcili 9400m ekran kartlı versiyon 1600 lira mı :) Hayırlı işler ama herhalde bu değil ederi :)
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    2 adetten 1 i satıldı. Ederi bu alan alıyor.

• alicanatakan2 kullanıcısına yanıt
    1450 tl ye tertemiz i3 işlemcili modelden satın aldım forumdan. Insanlar birşey diyorsa bir haklılık payı olsa gerek. Böyle konuşulanları reddederek biryere varamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clocky C kullanıcısına yanıt
    Neyi reddetmeyeceğim sattığım şeyi satmadım olarak mı göstereyim birisi öyle diyor diye. İşe bak ya nelere cevap verir olmuşum. Boş boş işler neyse..
    İstedikleri olmayan çekemeyenler de eksilemiş hemn. Bu eksileyenler de eminim 2 kuruş indirim için pm atanlar ya da buraya boç bış yazanlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan2 -- 6 Nisan 2015; 23:28:13 >
    Şahsen sizi eksileyecek kadar önemsemiyorum, sizde kendinizi bu denli tepelerde görmeyin. Yazmaktaki amacım kazıkladığınız kişiden sonra ikinci kişinin kazıklanmaması.

• clocky C kullanıcısına yanıt
    Kimsenin kimseyi kazıkladığı yok. Paran varsa alırsın paran yoksa susarsın. Bu kadar basit. Yaklaşık 6 aydır duruyor ilan. 100lerce takas teklifi 10larca indirim teklifi geldi 100tl az verene bile vermiyorum. O yüzden çeneni fazla yorma. Bi atasözü de var bu konu ile ilgili iyi bilirsin sen. Neyse bloklayıp geçiyorum böyle gereksiz "insanları"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan2 -- 16 Nisan 2015; 8:53:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Para sıkıntım yok, herşeyin en iyisini kullanıyorum çok şükür. Neticede burada ekstra 100 lira için kendini yırtan ben değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.