Şimdi Ara

İllüzyonistlere Özel Oyun Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ellusionist.com'un İllüzyonistler için özel olarak, Dünyaca ünlü The U.S Playing Card Co. ya ürettirdiği özel yapım Ghost Bicycle Oyun Kartları'nı yurtdışından kendime getirtecektim. Yalnız başkalarının da bu kartlardan isteyebileceğini düşündüm. Eğer istek olur ise başkaları için de getirteceğim, satacağım(tabii ki üzerine belirli bir kar koyarak). Eğer almak isteyen varsa, veya arkadaşlarından bu konulara meraklı olan varsa lütfen burdan haber versin bana. Ben günlerdir bu kartları arıyorum ama bulamıyorum. Kartları inceleyebileyebilmeniz için resimlerini koyuyorum. (11 adet getirtmeyi düşünüyorum). Google' den bu kartların özel yapım olmayanlarının(İskambil oyunları için olanlarının) Türkiye'deki fiyatlarına bakabilirsiniz D&R da falan satılıyor(15 lira civarı). Özel yapım kartların farkı UV500 Air-Flow'a sahip olmaları, kartlarının daha kalın oluşu, ve Maça As larının farklı oluşu, kartların renklerinin farklı oluşu, konsept tasarımlara sahip olmalarıdır, yanlış anlaşılmasın bunlar hileli deste değildir, özelliklerini saydım zaten, hileli olsaydılar belirtirdim. UV500 Air-Flow kartların birbiri üzerinden kaymasını, fan açmayı vs. kolaylaştıran bir teknolojidir. Bu konularda bilgisi olmayanlar lütfen gereksiz yorumlar yapmasın(tabii ki soru sorabilirsiniz sadece saçma yorum yapmayın). Ayrıca güzel görünümleri nedeniyle de sadece İllüzyonistlere hitap etmemektedirler.
    KARTLAR ELİME ULAŞTI. HERKEZE DUYRULUR!. Normalde biraz daha ucuz yapmaya düşünüyordum. Ama İngiltere'den getirebilecek birini bulabildim ancak, Amerika'dan getirecek birini bulamadım. Kartlar İngiltere'de üretilmediği için biraz daha pahalı. Bu yüzden fiyat aşşağıdaki gibidir ve pazarlık payı yoktur. Kargo ile adresine ürün gönderilmesini isteyenler belirtsinler pm'den, paranın gönderileceği hesap numarasını yollıyım. İstedikleri kargonun ücreti+istedikleri siparişin tutarı'nı vereceğim hesaba yollasınlar, ben de siparişlerini istedikleri adrese kargolayayım.
    1 DESTE 20 LİRA'DIR.
    8 adet deste revzerve edildi. 2 adet ''Josh''a, 1 adet ''.DragonFly.''a, 2 adet ''stat''a, 1 adet ''visor''a, Kaldı 5 tane...Ürün ayırtanlara ürünün elime ulaştığına dair pm attım ama bazıları cevap vermedi, cevap verenlerle de en yakın zamanda alışverişimizi yapacağız
    Buyrun ürünün resimleri:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 1 Kasım 2009; 0:28:01 >

• konu hakkında bilgim yok ama ne olduğunu da anlamadım senin anlattıklarınla. ilizyonistlere özel olması sayesinde daha kolay mı numara yaplıyor , yoksa kendinden bir numaraları varda ilizyonist ler numara mı yapmış oluyor. Eğer ilizyonist olmayanlara numara yaptıracaksa kaçırmayalım :D
  • Allah allah açık söylediğimi düşünüyorum ama anlamayanlar çıkıyor(demek ki tam açıklayamadım). İllüzyonist olmayanların numara yapmasını sağlamıyor. Yani hileli deste değil. Sadece kaliteli deste. Kartlar birbiri üzerinden kolay kayıyor, daha zor yıpranıyor, daha kolay fan açılıyor, ebatları bu işe uygun, en kaliteli markanın en kaliteli destelerinden birisi, zaten bilen biliyor. Bu arada bu markanın hileli desteleri 15 dolar civarı Amerika'da yani getirtmeye kalksam nerden baksan 35 lira olacak fiyatı. İster kendi aranızda eğlenmek için oynayabilir(kumardan bahsetmiyorum tabii ki, böyle alışkanlıklara da ne olursa olsun karşıyım.), ister illüzyon numaraları yaparken kullanabilirsiniz. İllüzyon numaraları ve özellikle manipulasyon(katlarla yapılan hareketler vs.) yaparken katkısı tartışılmaz ama kendi arasında oyun oynarken de daha kaliteli, görsellik olarak çok daha güzel, daha zor yıpranan bir deste ile oynamak isteyenler de olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 31 Ekim 2009; 5:34:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.