Şimdi Ara

İlluminatiye Hayır!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar ben hep beraber olup bir gizli tarikat kuralım diyorum şu lanet olası pislik illuminatiyi engellemek için.herkeze çok saçma gelecek biliyorum herkez belkide gülecek ama şunu bilin ki hiç bir şey imkansız değildir.illuminati herkezin beynini yıkıyor amaçları tek dünya düzenini kurmak dünyayı ele geçirip herkezi şeytana taptırmak isteyecek.çünkü illuminati şeytana tapıyor.deccal ve şeytan için çalışıyorlar dünyanın sonunu getirmek istiyorlar.Biz Allah İçin İnsanlık İçin bunu engellemek için büyüyelim zamanla tarikat haline gelelim yapacaklarımızı açıklıyıcam özelden.Öncelikle şu videoları izlemenizi tavsiye ederim ama lütfen sonuna kadar izleyin atlamadan yoksa hiç bir şey anlamazsınız videoları izledikten sonra sizde bana katılmak isteyeceksiniz.

Link 1 Bölüm 1:http://www.youtube.com/watch?v=9-axPLDkwuo

Link 2 Bölüm 2:http://www.youtube.com/watch?v=hvDPTA-C82s

Link 3:(Bu Videoyu anlamanız için açıklıyım illuminati eskiden bir kart oyunu çıkarmış ve bakın neleri anlatıyor videoda anlatıcak)http://www.dailymotion.com/video/xnla2t_illuminati-oyun-kartlari-detayli-anlatim_news

Mesajlarımı Lütfen Ciddiye Alın Sonumuz Kötü Olacak

Saygılar..

• Öncelikle şunun hakkında uzlaşmak gerek.İlluminati diye bir örgüt var mı yoksa egemen güçlerin,toplumları baskı altında tutmak için uydurdukları bir şey mi?
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Hayır %100 Var Araştırdım Ve Kesinlikle Varlar.Sende Araştırırsan Var Olduklarını Bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55Cemki55

Hayır %100 Var Araştırdım Ve Kesinlikle Varlar.Sende Araştırırsan Var Olduklarını Bulabilirsin.

var olduğuna dair somut kanıtların var mı?
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Videolar Kanıtlıyor
    d
  • Ya tamam konı dışı özel bölümü düzgün yorumlar yapmalıyız ama aoıfjsadasckpls bune laynn hahahahahaha
    abicim bu dediklerini yapabilmek için milyar dolarlarımızın olması türkiyeyi geçtim dünyadaki ülkelerde ve saygın yerlerde tanıdığın yada içeri soktuğun adamların olması gerek ki zaten illumaniti diye bişey de yok faiz lobisinin olmadığı gibi :D ne zannediyosun bundan 10 yıl sonra dünyada illumanitiye karşı savaş veren bir grup var donanımhaberciler diye falan mı diyicekler hahahaha komik çocuksun vallahi
  • şöyle konuları konu dışına açın rahat bırakın konu dışı özeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm beyler zaten anlamıştım kimsenin bir şey yapacağı yok kimsenin kapasitesi yetmiyor tmm konuyu da kapıyorum
  • neden hedefimizi doğrudan yahudilere yöneltmiyoruz?

gidip adamları kesemesek bile sanal ortamda karşıt görüşler ifade edebiliriz.
  • Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    O da Olur
  • Öncelikle yasini öğrenebilir miyim? Ona gore konusucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet illuminati gerçek, ejderhalarda gerçek, unicornlarda gerçek hepsi gizliler, olmadıklarını kanıtlamadığın sürece de var olmaya devam edicekler !!

Not: Yukarıda yazılanlar gerçek hayattan alınmış olup, aşırı inançlı insanı temsil etmektedir.
  • Illuminatiden korkmana gerek yok
  • illuminatiden korktuğumdan değil.ama ileride kötü şeyler yaşanacak ben sadece onlar yaşanmadan birşeyler yapmak istiyorum yoksa sonumuz gerçekten iyi değil belki biz ölmüş oluruz o zamana kadar ama hiç değilse bir şeyler yapmaya çalışalım
  • quote:

illuminatiden korktuğumdan değil.ama ileride kötü şeyler yaşanacak ben sadece onlar yaşanmadan birşeyler yapmak istiyorum yoksa sonumuz gerçekten iyi değil belki biz ölmüş oluruz o zamana kadar ama hiç değilse bir şeyler yapmaya çalışalım

öyle 3-5 kişiyle olacak iş değil gerçi 1 milyon kişide olsan birşey yapamazsın.
  • neden yapamayalım bir neden söyle
  • quote:

neden yapamayalım bir neden söyle

gücünüz yetmez yapın yapmayın demıyorum bişi değiştiremezsiniz
  • hiç bir şey imkansız değildir
  • pm
  • Elinin altinda sinirsiz bilgi kutuphanesi internet var, sen gidip illuminatiyimi arastirdin? Okuldaki hangi dersiniz icin bu sekilde bir arastirma yaptiniz? Yada arkadaslarinizla birlesip bir bilim projesi, sosyo-kulturel etkinlik duzenlediniz mi? Anca, sacma sapan insanlardan yada internet sayfalarinda duydugunuz seylerle ilgili fikirler uretin, arastirin.
    Kendinize yada insanliga bir iyilik getirecek seyleri ogrenip arasitirin. Bilime ilime dalin, onlari dusunun, ulkenin halini, sizi yonetenleri sorgulayin, o konular uzerine dogru kaynaklardan tarihte neler yasanmis arastirin. Sadece Turkce kaynaklari degil, yabanci kaynaklari inceleyin, okudugunuz herseye inanmayin sorgulayin. Sorguladiktan sonrada dusunun, yani sadece onunuze serilenlerle yetinmeyin, kendi beyninizinde suzgecinden gecirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.