Şimdi Ara

Illidan Stormrage Down by Revo ( game over ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • drerd gerçekten çok güzel olur.burda bir üst konu yapılırsa tadından yenmez:)
  • tebrikler Sunwell de başarılar.

Bu arada illidan Stormrage i ilk kesen türk guild misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anjunabeats

tebrikler Sunwell de başarılar.

Bu arada illidan Stormrage i ilk kesen türk guild misiniz ?

evet
  • Tebrikler Revo..
    Darısı başımıza
  • Tebrikler Revo. darısı başımıza
  • Tebrikelr revo helal walla Burial ve Rebirth gibi nooblara rağmen kesmişiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 31 Ocak 2008; 17:54:11 >
  • sunwel denen yerin nasıl bişe oldugunu bossların adları filan bellimi ing siteden pek bişe anlamadım kelthuzad arthasdan bahsediyor sadece bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz:D
  • tebrikler arkadaslar
  • Tebrik ederim. Stormrage - Orion içinde BT temizlendi. Hemen hemen aynı zamanda.
  • Tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: M. Volcano

quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

quote:

Orjinalden alıntı: M. Volcano

quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

Illidan Stormrage Down by Revo ( game over )

Illidan Stormrage Down by Revo ( game over )

toplamda 2 gunluk deneme sonucunda illidan da mazide kaldi. Su an icin Game Over :) .
    Uzun progress yolumuzda simdiye kadar emegi gecmis herkese, bize destek olan , yanimizda olan herkese tesekkurler.

sunwell de gorusmek dilegiyle simdilik biraz afk :)

Bende can yeri skill koyma yerleri filan böyle değil sizde nasıl öyle anlamıyorum

oyun içinde alt+z ye basarsan olur

Yok o resim diil üstündeki

çeşitli addonlarla bunu sağlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nkrs -- 2 Şubat 2008; 11:09:46 >

• Selam tehlike,glemrel,drerd
    Tebrikler eski guildim :)

(Béast)
  • tebrikler revo

sunwellde son boss kil jaeden diye okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

tebrikler revo

önce kel thuzadı sonra kael thası en son da illdanı 25 tane nooba kestirdiler ya ben bu blizzardın işlerine akıl sır erdiremiyorum...
    şimdi de kil jaeden sargerasın sag kolu o da olmasın artık ayıp yani...bi de sargerası kestirirler bunlar tam olur
  • 25 noob.. ? Kedi=Ciğer=Pis
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuestionMark

quote:

Orjinalden alıntı: Lord

tebrikler revo

önce kel thuzadı sonra kael thası en son da illdanı 25 tane nooba kestirdiler ya ben bu blizzardın işlerine akıl sır erdiremiyorum...
    şimdi de kil jaeden sargerasın sag kolu o da olmasın artık ayıp yani...bi de sargerası kestirirler bunlar tam olur

Oyunu oynamayan adam bu "25 noob" yorumunu yapıyor ya ne diyebilirim ki...
    Illidan yıllardır BT'de rakı şarap günleri düzenleyip göbek yaparken biz kendimizi geliştiriyorduk.Böyle düşünürsen 25 kişinin Illidan'ı kesmesi mantıklı gelir.

• heh eos dan sonra illidan in haremi var :)
  • he he bilmem gördünüzmü BT nin içi zaten harem gibi , sunwell duyduguma göre farklı bi şekil izlicekmiş ,

İllidanın azertoh kahramanlarına yenilgisinin ardında Kael Thas Burning legionun gözüne girebilmek için Tempest keep outlanddan kaçıcak...sunwell e gelip enerji kaynagı sunwelli kullanarak Kiljadeni summonlamaya çalışıcak bizde bu summonu engellemek için yani kapıyı engellemek için kiljaden ile savaşıcaz yani kiljadeni öldürmek yerine onun azerotha geçmemesi için defans görevi yapıcaz bu arada da bir grupta sanırım kapıyı kapatıp kiljadenin azerotha girmesini engelleyecek.... Öldürmek yok sanırım ortada hatırlarsanız Medvihin anneside sargerası öldürdü sandı ama aslında farklı olaylar gelişti (şimdi spoiler olmasın ) Eğer kiljaden yok olursa bugune kadar illidanın kesilmesine bile fazla ses çıkarmadım ama bu hakikaten saçmalık olur , sargerasın sağ kolu en iyi burning legio komutanı , umarım yukarda yazdıkları senaryoyu uygularla

• archimonde da yazi isleri mudurydu ama overload dan patladi :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.