Şimdi Ara

İllerimizi tanıyalım topiği açılsın mı.(Tüm üyelerden görüşlerini bekliyoruz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

İllerimizi tanıyalım topiği açılsın mı.(Tüm üyelerden görüşlerini bekliyoruz)

(En Son Oy Tarihi: 7.10.2014)
Giriş
  • ne güzel olru herkes kendi memleketini tanıtır bence çok öğretici olur.Misal burakilerin Kars hakkında öğrenecek çok şeyi olduğuna adım gibi eminim
    Kan grubum:B RH+ Kan man istemeyin döverim; insaniyet namına yardım etmek istediğimiz herkes dongoz çıktı, ben kanımı Kızılay'a bağışlıyorum sende git oradan al bağışladığım kanımı
  • mukemmel olur

Orjinalden alıntı: Birce

mukemmel olur

Orjinalden alıntı: tarpaltünel

ne güzel olru herkes kendi memleketini tanıtır bence çok öğretici olur.Misal burakilerin Kars hakkında öğrenecek çok şeyi olduğuna adım gibi eminim

Atatürk ve Türkiye bölümü de güzel olur. Vatan millet konularını orda konuşuruz.

Orjinalden alıntı: zanetti35

Ben de hayır oyu kullananlardanım, google'da her il için binlerce kaynak bulunabilir. Gereksiz bence...

googlede buludğun bilgilerden başka soru cevap yapamazsın site yönetimine veya site tanıtımcısına ama burada her ilin 10 tane tanıtımcısı olsa ve bunlar belli bir saatte nette olsalar online olarak o şhir hakkında bazı soru cevaplar yöneltilebilir. anlatabiliyormuyum bilmem ama mesela google da bi şehri buldun nufusu iklimi ilçeleri vs yazıyor ama daha detaylı ve güncel bilgiler bulunmaz bi arkadaş erzurum un karahosan ilçesinde meslek yuksek okula kayıt yaptırmak isteyecek mesela acba orada yurt varmı? aceba şehire devamlı dlmuş varmı ? varsa ücreti ne kadarır? merkeze gidiş geliş yapsammı iyi olur? yolları kızları nasıldır :) gibi şeyler sorulabilir örneğin. haksızmıyım yoksa?

• söylediklerinde haklısın, ne diyeyim. Ancak bunları sormasın için ayrıca bir bölüm gerekmez ki. Zaten bunlara benzer sorular ve paylaşımlar için gereksizler bölümü var.

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Ben de hayır oyu kullananlardanım, google'da her il için binlerce kaynak bulunabilir. Gereksiz bence...

googlede buludğun bilgilerden başka soru cevap yapamazsın site yönetimine veya site tanıtımcısına ama burada her ilin 10 tane tanıtımcısı olsa ve bunlar belli bir saatte nette olsalar online olarak o şhir hakkında bazı soru cevaplar yöneltilebilir. anlatabiliyormuyum bilmem ama mesela google da bi şehri buldun nufusu iklimi ilçeleri vs yazıyor ama daha detaylı ve güncel bilgiler bulunmaz bi arkadaş erzurum un karahosan ilçesinde meslek yuksek okula kayıt yaptırmak isteyecek mesela acba orada yurt varmı? aceba şehire devamlı dlmuş varmı ? varsa ücreti ne kadarır? merkeze gidiş geliş yapsammı iyi olur? yolları kızları nasıldır :) gibi şeyler sorulabilir örneğin. haksızmıyım yoksa?

• bencede acilsin hem bilgi fikir paylasimi yapilir.

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2005 TOYOTA COROLLA TERRA SPECİAL 1.6 110 HP
  • mutlaka açılmalı

he still waiting for god's choice
  • İnşallah açılır.

Ben de Rize için adayım.

Eğer benden eğitimli veya daha büyük olan varsa ben çekilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

google de her il için kaynak mevcuttur ancak, benim maksadım D.H. içinde bulunan üyelerin birbirleri ile iletişimde olmaları daha taze bilgiler edinmeleri güzel olur, mesela bir yere gideceksiniz, orası ile bazı güncel bilgileri paylaşabilirsiniz. ama google de bulduğunuz kaynaklarda bir soru soramazsınız, güncel bilgi alamazsınız.

konu eski ama güncel kalması açısından mesaj yazdım.

Sivas'ı tanıtabilirim. Her yerini avucumun içi gibi bilirim. Her yaz Sivas'tayız. Kamp,dağlarda dolaşıyoruz. Eğlenceli oluyor. Bol bol da foto ekleyebilirim.

Olmadı illerin tarihini anlatırım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.