Şimdi Ara

İllegal sayılmayacak bir istek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırmalarıma göre 1 pc de 2 ko açmak için legal yöntemler var.Fakat bunlar cok uzun.İşletim sistemi cd filan gerekiyor.Bu olayı sağlayan kücük boyutta multi client adlı programın varlığını öğrendim.FAkat internette ne kadar aradı isem hepsi virüslü.Sadece yan karakter ile kendimi kasıcam.Elinde 1752 ye uyarlanmış multi client olan pm atarsa sevinirim.Eğer ki illegal sayılır ise buda konu silinebilir.

• Bulamadım müdür pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 3 Kasım 2009; 17:32:45 >
  • piyasada temiz calisan multi client yok hepsi viruslu fakat en uzun dedigin yontem en temiz yontem..
  • Bildiğim bi site vardı..Ama artık güncelleme yapmıyor sanırım,patch 1748'in M.T'sinde kalmış.
  • en temiz yöntem pc kuvetliyle aynı pcde başka kulanıcı acıp ordan girmek ben öyle 2 carı pazarda bıraktığım oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: x7sevenx7

en temiz yöntem pc kuvetliyle aynı pcde başka kulanıcı acıp ordan girmek ben öyle 2 carı pazarda bıraktığım oluyor

o kullanıcıdan ciktigin zaman net gitmis olmuormu?
  • öyle bir sorunla karşılasmadım henuz vista ultimate 64 bit kulanıyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya 2 tane işletim sistemi oluşturup 2 tane makina açmış gibi olursun hatta program var uzun iş dediğin yoldan sana programın isimlerini söyleyebilirim.Ama bilgisayarının sağlam olması lazım 2 tane pc açıcaksın cünkü ayrıca sağlam modeme sahip olman lazım.Sağlam modem dediğime bakma bilindik markanın bir modemi olursa yeter.ve sandıgın kadar zor degılki işletim sistemi yükle driverı aynı zaten bide ko kurarsın ıd password yallah.2 yada 3 saatini alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.