Şimdi Ara

İlknokta - Kapıda Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış bir şey mi yapıyorum bilmiyorum ama kapıda ödeme kaldırılmış galiba. 2-3 güne sipariş verecektim , siteye bir bakayım dedim kaldırmışlar kapıda ödeme seçeneğini.Konuyu da bir nevi bilgilendirme amaçlı açtım.

• Yardım kısmında hala duruyor ama. Belli olmaz . Kaldırmış da olabilirler. Bi bakayım editlerim.

Edit : Evet sanırım kaldırmışlar. Ödeme tipinde gözükmedi. Yada anlık bir arıza olabilir. Arayıp sormak lazım. Ama neden böyle haber vermeden kaldırdılar açıklama yapmadan garip , anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 3 Şubat 2014; 18:07:19 >
  • Bana perşembe günü gelen sipariş kapıda ödemeliydi
  • Allah Allah neden kaldırsınlar ki? Sorun vardır belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bir sorun vardır , cuma günü sipariş geçecektim , bu hiç iyi olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atmıştım konu ile ilgili , cevap gelmiş . Diyor ki ; Çoğunlukla kargoyu geri gönderenler oluyormuş ve kapıda ödeme fiyatının yüksek olduğu ile ilgili sıkıntı varmış.Yani tamamen kaldırılmış kapıda ödeme seçeneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

Mail atmıştım konu ile ilgili , cevap gelmiş . Diyor ki ; Çoğunlukla kargoyu geri gönderenler oluyormuş ve kapıda ödeme fiyatının yüksek olduğu ile ilgili sıkıntı varmış.Yani tamamen kaldırılmış kapıda ödeme seçeneği.

Hadi ya kötü oldu şimdi artık başka sitelerden devam ederiz o zaman

Yada mecbur karti kullanicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapıda Kargo Gönderme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.