Bildirim
İlknokta - Kapıda Ödeme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım kısmında hala duruyor ama. Belli olmaz . Kaldırmış da olabilirler. Bi bakayım editlerim.
Edit : Evet sanırım kaldırmışlar. Ödeme tipinde gözükmedi. Yada anlık bir arıza olabilir. Arayıp sormak lazım. Ama neden böyle haber vermeden kaldırdılar açıklama yapmadan garip , anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 3 Şubat 2014; 18:07:19 > -
Bana perşembe günü gelen sipariş kapıda ödemeliydi -
Allah Allah neden kaldırsınlar ki? Sorun vardır belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bir sorun vardır , cuma günü sipariş geçecektim , bu hiç iyi olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mail atmıştım konu ile ilgili , cevap gelmiş . Diyor ki ; Çoğunlukla kargoyu geri gönderenler oluyormuş ve kapıda ödeme fiyatının yüksek olduğu ile ilgili sıkıntı varmış.Yani tamamen kaldırılmış kapıda ödeme seçeneği. -
quote:
Orijinalden alıntı: janjanahmet
Mail atmıştım konu ile ilgili , cevap gelmiş . Diyor ki ; Çoğunlukla kargoyu geri gönderenler oluyormuş ve kapıda ödeme fiyatının yüksek olduğu ile ilgili sıkıntı varmış.Yani tamamen kaldırılmış kapıda ödeme seçeneği.
Hadi ya kötü oldu şimdi artık başka sitelerden devam ederiz o zaman
Yada mecbur karti kullanicaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X