Şimdi Ara

İlk Web Sitem, nasıl olmuş ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

param olmadığından domain ile host free aldım para bulunca .com'lu yapıcam. Evvela lise 3 web öğrencisiyim yaptığım ilk web sitesi nasıl olmuş eleştirilerinizi bekliyorum

• Güzel olmuş site ama yazıların hepsini benim siteden kopyalamışsın kaynak koysaydın iyi olurdu :)

http://gokhanever.atwebpages.com/web.html
  • tamam hocam ekliyorum :)

edit: kusura bakmassın inşallah siteyi hızlı yaptım, bazı sayfalara kaynak ekleyebildim ama şimdi düzelttim.

2.) sitenin olumsuz yanları neler ona göre çalışma yapacağımda yorum ekleme vs henüz programlama bilmedigimden yapamıyorum dönem sonu yaparım onuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbey10 -- 13 Şubat 2011; 12:54:52 >
  • Teşekkürler , menü biraz altta gibi biraz daha yukarıya alsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 13 Şubat 2011; 13:02:51 >
  • Aşağıda verdiğin o uyarı biraz anlamsız olmuş. CSS çok özel birşeymiş havası ve sanki başka bir browser CSS desteklemiyormuş havası uyandırmış. Biraz daha uğraşırsan olur. Çok kalabalık bir görüntü var sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 13 Şubat 2011; 14:43:06 >
  • ilki için iyi.
  • ilk site yapımı için iyi biraz kalabalık görünüyor asma netice de ilk: )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir web tasarım öğrencisi olarak daha iyi bir tasarım beklerdim.Okulda öğrendiğin çoğu şey yetersizdir.Bunun için kaliteli webmaster sitelerini takip etmeni öneririm.
  • güzel olmuş beğendim eline sağlık.
  • Biraz kalabalık duruyor site. Üzerinde biraz daha çalışırsanız daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 17 Şubat 2011; 2:26:17 >
  • r10.net diye webmaster sitesi var oraya takıl istersen biraz. webtasarım öğrencisi için vasat bir site olmuş bence
  • R10.net burada "godaddy" indirim linki var (google'dan arat) ilk yıla özel domain 1.99 dolar(.com) ve aylık hosting ilk üç ay 1.99 dolar(3 x 1.99).Bence 8-9 dolar verebilirsin diye düşünüyorum
  • atwebpages'e nasıl site atılır? ya ben hazır dosyalar atıyorum filezilla ile ama olmuyor, zipli şekilde mi atmam lazım? bu arada her dosya transferinde üstüne yazsın mı diye uyarı veriyor?
  • sade olmuş, ilerleticeğinizi düşünüyorum.
  • [Deleted by Admins]
  • O menü üzerine gelince yavaşça renk değiştiriyor ya onu hangi javascript koduyla yapıyorsun ayrıca wordpress temalarına bak onlardan esinlenerek yap siteni renklerle uyum bunlar çok önemli sitenin tasarımı kapkara ve fontlar yazılar hiç iç açıcı değil onlarada önem ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.