Şimdi Ara

İlk ve acil yardım (paramedik) hakkında yardım lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
26.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paramedik ilaç yazabilirmi???? Kaldıramama konusuda öyle sıkıntı fazla omaz maksimum ilk gördüğün zamanlar olabilir ama her türlü alışıyor insan bu duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NineOneOne -- 24 Ağustos 2015; 15:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NineOneOne

Paramedik ilaç yazabilirmi???? Kaldıramama konusuda öyle sıkıntı fazla omaz maksimum ilk gördüğün zamanlar olabilir ama her türlü alışıyor insan bu duruma

Kardes sen paramedik maramedik okuma bune la insan kazandigi yeri bi arastirir sorar sorusturur okula gider ognerir cerrahpasa tip mi burasi.

• Ben zaten mezun bir att yim birazcık düzgün konuşursak sıkıntı olmaz sanırsam

• İlaç yazma olayı yok arkadaşlar kullanabileceğimiz 5 6 ilacımız var adrenalin , cordorone , perlinganit vesaire bu ilaçları kendi insiyatifimiz doğrultusunda kullanabiliriz.uyguladığımız her ilaç için ise forma kayıt ve komuta kontrol merkezindeki hekime bilgi vermek zorundayız bölümle ilgili soruları cevaplayabilirim.
    Son olarak paramedik bölümü 4 yıl olmuştur yatay geçiş yapmaya gerek kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şuan lisede Att okuyorum bu yıl 3.yılım. İleride yurt dışında okumak ve/veya çalışmak gibi bir imkanım var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

ben şuan lisede Att okuyorum bu yıl 3.yılım. İleride yurt dışında okumak ve/veya çalışmak gibi bir imkanım var mı ?

Yurtdışında okuyabilirsin tabi ki ama çalışma durumun olmaz hele ki ABD gibi ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

quote:

ben şuan lisede Att okuyorum bu yıl 3.yılım. İleride yurt dışında okumak ve/veya çalışmak gibi bir imkanım var mı ?

Yurtdışında okuyabilirsin tabi ki ama çalışma durumun olmaz hele ki ABD gibi ülkede.

ABD ile sınırlı kalmayalım. Başka ülkelerde de mi olmaz çalışma fırsatım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

quote:

ABD ile sınırlı kalmayalım. Başka ülkelerde de mi olmaz çalışma fırsatım ?

Hocam ABD'den örnek vereyim yine bizim ATT'lerin yaptığı işler orada EMS Basic olarak geçiyor yani, pek bir olayı yok. ABD için paramedik tanımı doktorlar eş değer bir olay. Belki paramediklik Türkiye'de 4 yıl olursa o zaman ABD seviyesinde sadece bir kaç ek kurs alarak orada çalışmak mümkün olabilir. Diğer Avrupa ülkelerinin ilk ve acil yardım presniplerini incelememiz lazım. Ben şu anki haliyle yurtdışında direk çalışmanın mümküm olduğunu düşünmüyorum.

• Naptınız hocam bende tıbbi laboratuvar teknikleri okudum acaba dgs ilr hemşireliğe mi geçsem yoksa paramedik mi okusam diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.