Şimdi Ara

ilk ticarete atılım, tavsiye ve öneriler özellikle pazarcı arkadaşlardan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eser1983

hocam biz dediğin fiyattan hem ucuza alacaz hem biraz daha fazlasına satacaz verdiğin matematik örneği pek uymamış yani, ayrıca dediğim gibi sadece tek bir gün tek bir pazarada gitmeyecez fındıkzadedeki cuma pazarı etiler sosyete pazarı falan..

Benimde demek istediğim ucuza aldığın ürünü pahalıya kimse almaz. Florya kesmi tamam 10 lira 15 liraya bakmaz ama ürün dandikse "ALMAZ". Biliyorum hocam uzun zaman oralarda takıldım yahu. Alacağın ürün 3 lira 5 lira olsun 5 liralık ürün ne kadar kaliteli olabilir? Şuan tekstil zaten dibe vurmuş durumda herkes minimum fiyattan satmaya çalışıyor, illa giricem inanıyorum diyorsan sen bilirsin ama tavsiyem kesinlikle girmemen.

Ki zaten sadece florya pazarında 5-6 lira kazanman imkansız birşey, ben tüm günler pazara çıktığını varsayarak söyledim bunu. Ürünün kalitesine göre 50-200 arası satış ya yaparsın ya yapamazsın çünkü floryada. Öyle peynir ekmek gibi gitmez.En yüksek kazanç Gıda ürünlerinde şuan, sizde öyle gözlemeci gibi kalabalık bir mekana herkesin koyduğu döner vs değil de böyle ilgi çekici bir yiyecek ürünü koyarak geliştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 13 Temmuz 2014; 13:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: eser1983

hocam biz dediğin fiyattan hem ucuza alacaz hem biraz daha fazlasına satacaz verdiğin matematik örneği pek uymamış yani, ayrıca dediğim gibi sadece tek bir gün tek bir pazarada gitmeyecez fındıkzadedeki cuma pazarı etiler sosyete pazarı falan..

Benimde demek istediğim ucuza aldığın ürünü pahalıya kimse almaz. Florya kesmi tamam 10 lira 15 liraya bakmaz ama ürün dandikse "ALMAZ". Biliyorum hocam uzun zaman oralarda takıldım yahu. Alacağın ürün 3 lira 5 lira olsun 5 liralık ürün ne kadar kaliteli olabilir? Şuan tekstil zaten dibe vurmuş durumda herkes minimum fiyattan satmaya çalışıyor, illa giricem inanıyorum diyorsan sen bilirsin ama tavsiyem kesinlikle girmemen.

Ki zaten sadece florya pazarında 5-6 lira kazanman imkansız birşey, ben tüm günler pazara çıktığını varsayarak söyledim bunu. Ürünün kalitesine göre 50-200 arası satış ya yaparsın ya yapamazsın çünkü floryada. Öyle peynir ekmek gibi gitmez.En yüksek kazanç Gıda ürünlerinde şuan, sizde öyle gözlemeci gibi kalabalık bir mekana herkesin koyduğu döner vs değil de böyle ilgi çekici bir yiyecek ürünü koyarak geliştirebilirsiniz.

haklı olduğunuz konular var. tabiiki orada oturan yada oralara gelen millet kalitesi berbat olan bişeyi bedava bile almaz; ama düzgün bişey sattığın zaman bir tanede almaz ikişer üçer alanda olacak belki daha fazla eşine dostuna arkadaşına filan

edit: ki bide biraz çeşit yaptıkmı ne bileyim tonik altına tayt gibi falan bence çok güzel olur.. hocam herkes cesaret werir sen napıyon ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser1983 -- 13 Temmuz 2014; 13:38:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.