Şimdi Ara

İLK TERCİHTE YERLEŞEMEDİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR İLK TERCİHTE YERLEŞEMEDİK DİYELİM 2. TERCİHLERDE TERCİH LİSTEMİZİ YENİDEN Mİ AYARLIYORUZ

• açıkta kalıyosun
  • İlk listedeki okullarî yazamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniden liste oluşturulması lazım
  • puanının altındaki okulları yazabiliyorsun diye biliyorum ek yerleştirmede.
  • İLK LİSTEMDEKİLERİ YAZAMIYOMUYUM
  • suna bı açıklık getirin arkadaslar ona göre listeme ekleme yapıcam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ikinci tercihler boş kalan üniversiteler / bölümler için yapılıyor sen ilk tercihinde yazsan orayı boş kalacak olan yere zaten gireceksin dolmadığı için sıralaman kaç olursa olsun :) yaz istediğin yerleri 1.tercih'te hiçbir yere yerlesemezsen ikinci tercihlerde o yazdğın yerler dolmuş olacağı için boş olan yerleri yazabileceksin sadece zaten :) kapiş.. ama şu var senin yazıp da dolmayan bir bölüm olursa ( kazanıp kayıt ettirmeyenler yüzünden ) tekrar yazılıyor mu bilmiyorum ama ben yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 26 Temmuz 2012; 14:22:19 >
  • Ek yerleştirmede puanının aşağısında ve yeni açılan yerleri tercih edebilirsin.
  • ilk tercihlerde yerleşemediysen o listedekilerin hiçbirini yazamasın ek tercihlerde yazsan bile açıkta kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

açıkta kalıyosun

yok öyle bir dünya,

ek yerleştirme donanımhaber yaz google a zımbırtı dünya kadar konu çıkar öğren araştır derim ama ilkte gitmeye bak 2. yerleştirmede bazı imkanların olmuyor ve derslere geç başlama gibi bi sıkıntı olabilir

quote:

AvantiLazio Tarih 26 Temmuz 2012; 13:16:58
    ilk tercihlerde yerleşemediysen o listedekilerin hiçbirini yazamasın ek tercihlerde yazsan bile açıkta kalırsın

kesinlikle katılıyorum ve ciddiye alın bunu ergenlik yapmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.