Şimdi Ara

İlk tercihim tuttu ama gitmek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi ilk tercih tuttu yuzde elli burslu beklediğimin üstünde bir fiyat biçtiler bu sene gitmeyip dershanede hazırlanmayı düşünüyorum.(Devlet unisi için) Okula gidip kayıt felan yaptırmadım yalnız Ösym sitesinde felan tuttu gözüktüğü için bir sorun felan olurmu. Bir yere gidip bi işlem sildirme felan şeyi yapmam gerekirmi? Birde okul puanım yarı yarıya düşücek gibi şeyler okudum doğrumudur acaba??

• Geçmiş olsun okul puanın yarıya kesilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam okul puanınız yarıya düşecek gitseniz de gitmeseniz de. Bu da sizi bayağı bir geri atacak iyi düşünün derim
  • Okul Puanının yarısı gider kayıt yaptırmasan bile

• Orta öğretim başarı puanım 355.0050 olarak gözüküyor diploma puanımda 71 şimdi ortalama olarak ne kadar düşerki hani bir hesaplaması varmı arkadaşlar tahminide olabilir.
  • 71 cok az zaten yarisi ile 15k olsa 45 k atar tm3 icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanatizm

Orta öğretim başarı puanım 355.0050 olarak gözüküyor diploma puanımda 71 şimdi ortalama olarak ne kadar düşerki hani bir hesaplaması varmı arkadaşlar tahminide olabilir.

Hocam 71 puandan bu yıl size gelen obp 42-43 gibi bişey seneye 21 olucak işte bu yani bu sene 10k geriye attıysa sene 30k atıcak daha kötü olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramaner

71 cok az zaten yarisi ile 15k olsa 45 k atar tm3 icin

quote:

Orijinalden alıntı: kralmirac41

quote:

Orta öğretim başarı puanım 355.0050 olarak gözüküyor diploma puanımda 71 şimdi ortalama olarak ne kadar düşerki hani bir hesaplaması varmı arkadaşlar tahminide olabilir.

Hocam 71 puandan bu yıl size gelen obp 42-43 gibi bişey seneye 21 olucak işte bu yani bu sene 10k geriye attıysa sene 30k atıcak daha kötü olucak

Arkadaşlar baksanıza şu puanlara Allah aşkına meslek lisesinde okuyordum ne matematik var ne fizik ne bilmemne stajıydı okuluydu dershaneye gidecek zamanıydı durumumuzdu bilmemne yoktu sadece ts'den girdim o da yani çalışmadan puanlar içler acısı sizce yarı yarıya düşsede dershneyle birlikte çalışıp girmelimiyim(tm'den) hani o kadar yüksek bir okul puanım yok zaten denemeye değer mi bu puanlara yardımcı olun lütfen?

• benim arkadaşıda tm den 40 bin falan geri attı
  • Fanatizm kullanıcısına yanıt
    hocam hangi bölümü kazandınız hangi üni? Eğer mezuna bırakırsanız hedefinizin daha ötesinde bişey yapmanız lazım ki okul puanı geri atınca hedefinize gelesiniz bence buda insana koyar.Şimdi diyelim benim hedefim 50 bin benim 50 bin yapmam için hamda 25 falan yapmam lazım belkide daha iyi bi yandan düşünürüm ulan 25 bin yapmışım hukuk kazanıcakken daha düşük bi yere atıyo okul puanı iyi düşünün derim
  • quote:

hocam hangi bölümü kazandınız hangi üni? Eğer mezuna bırakırsanız hedefinizin daha ötesinde bişey yapmanız lazım ki okul puanı geri atınca hedefinize gelesiniz bence buda insana koyar.Şimdi diyelim benim hedefim 50 bin benim 50 bin yapmam için hamda 25 falan yapmam lazım belkide daha iyi bi yandan düşünürüm ulan 25 bin yapmışım hukuk kazanıcakken daha düşük bi yere atıyo okul puanı iyi düşünün derim

Hocam yüzde elli bursla sosyal hizmetler bölümü o da ygs tercihiyle yani Gelişim üni'sinde ben dediğim gibi hiç çalışmadım şöyle diyim size ygs sınavında matematik ve fen bölümü bomboş sıfır yani çizik yok sadece sosyalle türkçeden yaptım lysde aynı şekil ts'den dediğim gibi stajdı okuldu belirli durumlardan dershaneyede gidemedim. Bu sene tm'den girmeyi düşünüyorum. Hani benim durumum buyken çalışmamışken okul puanı yarısı yirmi puan eksik olsada buna değmezmi sizce?

• quote:

quote:

Hocam yüzde elli bursla sosyal hizmetler bölümü o da ygs tercihiyle yani Gelişim üni'sinde ben dediğim gibi hiç çalışmadım şöyle diyim size ygs sınavında matematik ve fen bölümü bomboş sıfır yani çizik yok sadece sosyalle türkçeden yaptım lysde aynı şekil ts'den dediğim gibi stajdı okuldu belirli durumlardan dershaneyede gidemedim. Bu sene tm'den girmeyi düşünüyorum. Hani benim durumum buyken çalışmamışken okul puanı yarısı yirmi puan eksik olsada buna değmezmi sizce?

Hocam bölümünüz güzel eğer ailevi olarak maddi sıkıntı çekmicekseniz bence direk gidin.Ama anladığım kadarıyla şunu diyorsun ben hiç çalışmadan bunu yaptım eğer çalışsaydım daha iyi bişey yaparım.Hocam gerçekten çalışıcağıgına inanıyorsanız ve okul puanını dert etmiyorsanız mezuna kalın tabi ama zordur hocam benim okul puanım 70 olmasına rağmen 10k geriye attı ve artık temel liseler yoğunlaştı obpler havada uçuyor.Şöyle bir seçenekde olabilri hocam.Siz okulunuza kayıt yaptırın madem çalışmak istiyorsunuz hem okulunuza gidin hemde sınava çalışın buda bir seçenek sizin için.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bölümünüz güzel eğer ailevi olarak maddi sıkıntı çekmicekseniz bence direk gidin.Ama anladığım kadarıyla şunu diyorsun ben hiç çalışmadan bunu yaptım eğer çalışsaydım daha iyi bişey yaparım.Hocam gerçekten çalışıcağıgına inanıyorsanız ve okul puanını dert etmiyorsanız mezuna kalın tabi ama zordur hocam benim okul puanım 70 olmasına rağmen 10k geriye attı ve artık temel liseler yoğunlaştı obpler havada uçuyor.Şöyle bir seçenekde olabilri hocam.Siz okulunuza kayıt yaptırın madem çalışmak istiyorsunuz hem okulunuza gidin hemde sınava çalışın buda bir seçenek sizin için.

Hocam maddi açıdan o imkansız gibi duruyor yinede sağolun ama Dershaneye gidicem gibi duruyor.

• Hocam ücreti falan öğrenmedsn neden tercih yapıp ilke yazıyorsun bir de

• Felan

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Hocam ücreti falan öğrenmedsn neden tercih yapıp ilke yazıyorsun bir de

Hocam internetteki ücrete göre sitelerindekine göre yani taksitle bir 3-4 milyar faize biniyor. Hani o ücrete göre yaptım malesef arık geri dönüşü yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Hocam ücreti falan öğrenmedsn neden tercih yapıp ilke yazıyorsun bir de

Hocam internetteki ücrete göre sitelerindekine göre yani taksitle bir 3-4 milyar faize biniyor. Hani o ücrete göre yaptım malesef arık geri dönüşü yok.

Keşke iyice öğrenseydin kötü olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.