Şimdi Ara

İLK TERCİH BURSU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar bazı üniversiteler ilk tercih bursu adı altında %15 gibi bir burs veriyorlar ya,mesela şimdi özel bir üniversitede %25 burs kazandım,ilk tercihime de o üniversiteyi yazarsam,25+15 %40 mı oluyor acaba? teşekkürler.

• çoğu vakıf üniversitesi bildiğim kadarıyla öğrencinin lehine olanı burs olarak alıyor.Misal verdiğiniz örnek %25 ve %15 toplamı değil de %25'i baz alarak burs veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

çoğu vakıf üniversitesi bildiğim kadarıyla öğrencinin lehine olanı burs olarak alıyor.Misal verdiğiniz örnek %25 ve %15 toplamı değil de %25'i baz alarak burs veriyor

tüh yahu,eklense ne hoş olurdu,

bir de özel üniversiteye giden birisi kykdan burs alabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

quote:

çoğu vakıf üniversitesi bildiğim kadarıyla öğrencinin lehine olanı burs olarak alıyor.Misal verdiğiniz örnek %25 ve %15 toplamı değil de %25'i baz alarak burs veriyor

evet çıkabilme olasılığı var ama ailenin durumu, sosyal durum,bireysel başarı kyk yurtlarında olduğu gibi ön plan olur
  • quote:

quote:

quote:

evet çıkabilme olasılığı var ama ailenin durumu, sosyal durum,bireysel başarı kyk yurtlarında olduğu gibi ön plan olur

anladım hocam,saolasın,babam işsiz gözüküyor,ev araba vsde yok zaten,burs çıkarsa on numara olur,neyse hayırlısı.

• Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Burda önemli olan gözükme değil de biraz vicdan......
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaşıt

anlamadım dediğini? babam çalışıyor ama sigortasız,o yüzden işsiz seçeneğini işaretlemek zorunda kalıyorum zaten,herhangi bir çakallık peşinde değilim.
  • quote:

quote:

anlamadım dediğini? babam çalışıyor ama sigortasız,o yüzden işsiz seçeneğini işaretlemek zorunda kalıyorum zaten,herhangi bir çakallık peşinde değilim.

Aynı zamanda özel üniversite
  • quote:

quote:

quote:

Aynı zamanda özel üniversite

güzel kardeşim,ailevi durumlarımı bilmiyorsun,benimde sana bunları kanıtlama gibi bir gereğim yok,anlatma gibi bir zorunluluğum yok,eğer varsa bi tavsiyen veyahut önerin,buyur söyle,yoksa burda dedektifçilik oynamanın manası yok.

• TC İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

Tıp fakültesi ve Hemşirelik öğrencilerine kişiye özel karşılıksız- kesintisiz burs imkanı tanınmaktadır.

Tıp Fakültesi adayları için ilk 15.000 baz alınırken , Hemşirelik Yüksekokulu YGS-2 puan türünde ilk 150.000 e kadar burs imkanı bulunmaktadır.

http://www.istanbulbilim.edu.tr/tip-fakultesi-tip-egitimi-burs-duyurusu.php?sc=d&W=1920

adresinden başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Aynı zamanda üniversite ve hastanelerimizden de bizzat bilgi alabilir, başvuru yapabilirsiniz.

TC İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.